Simply Cooking Canteen

Kantinedrift er en spændende udfordring. I Simply Cooking Canteens serveres der varieret, sund og inspirerende mad, hver dag til mange glade gæster, og der skal være noget for enhver smag på menuen i kantinen. Maden taler til sanserne, og rammerne udvikler vi i samarbejde med kunden. Vi går op i bæredygtighed, er sæsonbevidste og kreative i vores madlavning.

Vores koncept kalder vi Simply Cooking Canteen – “The Food – The Service – The Design”

 
 

The Food

 

Velsmag hver dag

Verden er i bevægelse, og det er Simply Cooking også hele tiden. Vi følger trends og de nyeste madbevægelser. Vi har i dag kunder, der efterspørger vegetardage, økologi, bæredygtighed og ingen madspild. Det har vi taget hånd om under Simply Cooking – The Food. Vi laver mad fra bunden med gode råvarer, og vi udvælger menuer, som passer til sæsonerne med respekt for den enkelte råvare. Med konceptet The Food har vi tilpasset Simply Cookings madstil, dvs. at du som gæst nemt og bekvemt kan se dagens menu, lækre snacks og take-away retter. For os understreger The Food vores holdninger til maden, bæredygtigheden og økologien.

The Service

 

Vores kantiner kan mere end I tror

Vi går op i god service, fordi vi ved, at en god oplevelse betyder alt for vores kunder. Derfor klæder vi vores personale på til den gode kundeoplevelse hver dag. Med et smil tager vores faglærte kokke imod gæsterne, både dem med særlige ønsker og dem, der kan lide det traditionelle. 
I Simply Cooking Canteens er der plads til alle medarbejdere, og vi sætter en ære i at få medarbejdere på kanten af arbejdsmarkedet ind i vores kantiner. Vi samarbejder med Too Good To Go, så kunderne nemt kan få overskudsmad med hjem, og Beyond Coffee bruger vores overskudskaffe til at plante svampe i. Skal du have take-away med hjem er dette også en mulighed i alle vores kantiner.

 
 

The Design

 

Indretning handler om god smag

Vi designer jeres nye kantine. Med vores kreative team og mange muligheder sørger vi i fællesskab med kunden for, at I får jeres helt egen stil i jeres kantine.
Det kan være, at vi er tæt på vandet, hvorfor vi leger med det maritime look, eller man er tæt på skoven og så sætter vi træer ind i kantinen. Det er vigtigt, at kantinen er et afslappende sted, hvor gæsterne i ro og mag kan spise deres frokost. Vi benytter os af genbrugstræ til tavler og vi går ikke på kompromis med den bæredygtige tankegang. Vi hjælper derfor også gerne med affaldssorteringsmuligheder.

Hvad siger kunderne?

Hi Martin

This was a big wow for all of us cannot thank you enough.
Regards from Iceland

Gulli

Lyder det spændende?

Så skriv til os for at høre mere om The Food - The Service - The Design

Tak for din besked

Vi vender tilbage hurtigst muligt