Smagfuld kantinedrift
Sund og lækker mad skabt med passion
Tlf. 93 93 67 83
Kantinedrift med passion for smag, ansvar og mennesker
Hos Simply Cooking tror vi på, at god kantinedrift handler om mere end mad. Det handler om mennesker, trivsel og ansvar – og selvfølgelig smag. Vi skaber kantiner, hvor velsmag, grønne måltider og nærvær går hånd i hånd. En kantine skal være mere end et sted, man spiser. Det må gerne give en følelse af restaurant, og være et sted man glæder sig til at besøge.
Med 25 års erfaring som kantineleverandør ved vi, hvad der skal til for at skabe en kantineordning, der fungerer i praksis og samtidig føles som noget særligt. Vi laver grøn mad med holdning. Vores grønne køkken fokuserer på sæsonens bedste råvarer, tallerkenservering og mad lavet fra bunden – hver dag.
Vi vil ikke være størst, men bedst! Det gælder også inden for kantineservice, hvor vi stræber efter at være i front, både når det gælder smag, ansvarlighed og den daglige oplevelse.
Kantinedrift skal ikke bare fungere – det skal inspirere. Vores mission er at gøre kantinen til et samlingspunkt med nærvær, god mad og bæredygtige valg. Vi bruger hele råvaren, har flere vegetardage om ugen og arbejder målrettet for at minimere madspild. En kantineordning fra Simply Cooking er ikke kun god for maven – den er også god for planeten og for fællesskabet.
Den grønne kantine
Med vores tallerkenservering får du ikke kun en ægte restaurantoplevelse hver dag, du hjælper også med at passe på vores planet ved at reducere madspild. Vi stræber altid efter at udnytte 100% af de indkøbte råvarer, og vores kantiner har gerne flere ugentlige vegetardage. Vores passion for kvalitet og grønne løsninger afspejles i vores arbejde, hvor vi konstant engagerer os i bæredygtige tiltag.
FÅ ET TILBUD PÅ JERES NYE KANTINE
The Food
Vi laver mad fra bunden af de bedste og mest friske af sæsonens råvarer. Vores koncept er et internationalt og grønt køkken med fokus på kulinarisk velsmag. Vegetardage, økologi og intet madspild er bare nogle af de tiltag, vi har gennemført for at sikre, at vores måltider er både velsmagende og ansvarlige. Vi gør os umage for at levere mad med god
samvittighed.
The Service
Vi møder dig altid med et smil! ‘The Service’ handler ikke kun om den gode kundeoplevelse, men også om at prioritere økologi, reducere madspild og række en hånd ud til de ressourcesvage. Vi tilbyder dem en ny chance som en del af vores arbejdsplads. Udover vores fokus på den gode service og social ansvarlighed, stræber vi efter at overgå enhver forventning og skabe fantastiske oplevelser for gæster.
The Design
Vi indretter og udvikler kantiner, der matcher vores kunders stil og behov. Med 24 års erfaring med køkken- og kantinedrift ved vi, hvad det kræver at skabe rolige og trygge rammer for vores gæster. Vi kan hjælpe med indretning af både køkken, kantinerum og mødelokaler. Vi lægger vægt på æstetik og stemning for at gøre jeres besøg til en rigtig god oplevelse, og vi tager altid højde for jeres smag og ønsker.
fra kunder
Vi er rigtig glade for at have Simply Cooking som kantineleverandør. For det første er maden virkelig, virkelig god, og der bliver kredset om den, rigtig meget. Det sætter vi rigtig stor pris på. Man kan ikke finde et personale, der er meget mere venligt og meget mere kundeminded, det sætter vi stor pris på. Vi har to vegetardage nu, måske tre ville være godt. Maden er meget varieret – både på vegetardage og de andre dage.
– Brian, Patienterstatningen

Det har været en fornøjelse at få jer som leverandør af vores frokost. Vores frokostoplevelse har flyttet sig fra at være en mildt sagt kedelig oplevelse til følelsen af restaurationsmad på daglig basis. Vores personale og derved medarbejdertilfredsheden har fået et gevaldigt nøk i den rigtige retning, hvilket jeg siger tak for. Uden opfordring har personalet selv taget initiativ til at sende ugens menu til deling, for de har noget at glæde sig til.
– Nikolaj Holme Skipper, CFO CA Auto Finance Danmark A/S
