Smagfuld kantinedrift

Sund og lækker mad skabt med passion

Tlf. 93 93 67 83

Vi er rigtig glade for at have Simply Cooking som kantineleverandør. For det første er maden virkelig, virkelig god, og der bliver kredset om den, rigtig meget. Det sætter vi rigtig stor pris på. Man kan ikke finde et personale, der er meget mere venligt og meget mere kundeminded, det sætter vi stor pris på. Vi har to vegetardage nu, måske tre ville være godt. Maden er meget varieret – både på vegetardage og de andre dage.

Brian
Patienterstatningen

Den grønne kantine

Med vores tallerkenservering får du ikke kun en ægte restaurantoplevelse hver dag, du hjælper også med at passe på vores planet ved at reducere madspild. Vi stræber altid efter at udnytte 100% af de indkøbte råvarer, og vores kantiner har gerne flere ugentlige vegetardage. Vores passion for kvalitet og grønne
løsninger afspejles i vores arbejde, hvor vi konstant engagerer os i bæredygtige tiltag.

FÅ ET TILBUD PÅ JERES NYE KANTINE

The Food

Vi laver mad fra bunden af de bedste og mest friske af sæsonens råvarer. Vores koncept er et internationalt og grønt køkken med fokus på kulinarisk velsmag. Vegetardage, økologi og intet madspild er bare nogle af de tiltag, vi har gennemført for at sikre, at vores måltider er både velsmagende og ansvarlige. Vi gør os umage for at levere mad med god
samvittighed.

The Service

Vi møder dig altid med et smil! ‘The Service’ handler ikke kun om den gode kundeoplevelse, men også om at prioritere økologi, reducere madspild og række en hånd ud til de ressourcesvage. Vi tilbyder dem en ny chance som en del af vores arbejdsplads. Udover vores fokus på den gode service og social ansvarlighed, stræber vi efter at overgå enhver forventning og skabe fantastiske oplevelser for gæster.

The Design

Vi indretter og udvikler kantiner, der matcher vores kunders stil og behov. Med 24 års erfaring med køkken- og kantinedrift ved vi, hvad det kræver at skabe rolige og trygge rammer for vores gæster. Vi kan hjælpe med indretning af både køkken, kantinerum og mødelokaler. Vi lægger vægt på æstetik og stemning for at gøre jeres besøg til en rigtig god oplevelse, og vi tager altid højde for jeres smag og ønsker.

ANMELDELSER
fra kunder
Scroll to Top

Spar 10% på første bestilling! Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få eksklusive tilbud og lækre opskrifter.

Nyhedsbrev