ESG

eNVIRONMENTAL, SOCIAL & gOVERNANCE - EN BÆREDYGTIG FREMTID

Vores første ESG Rapport!

Vi tror på bæredygtighed som et strategisk fyrtårn – det guider os, skaber retning og forretning. Vi insisterer på at være en kantineoperatør der tager ansvar og vi håber at inspirere andre i branchen til at gøre det samme.

Tak fordi I er med på rejsen!

Vores tilgang til ESG

E - Miljø & Klima

Vores største fokus i Simply Cooking er på at reducere madspild. Det er her vi virkelig kan gøre en forskel.

S - Sociale Forhold

Vi samarbejder med forskellige institutioner for at ansætte mennesker på kanten af arbejdsmarkedet.

G - Virksomhedsadfærd

Vi ser ind i fremtidens udviklingsmuligheder, med bl.a. en whistleblowerordning, flere kvinder i ledelsen og rekruttering af en professionel bestyrelse.

Målsætninger på kort og lang sigt

Vi sigter mod at reducere CO₂-udledningen i scope 1 og 2 med 60% inden 2030 (basisår: 2023/2024) og i scope 3 med 40%, primært ved at sænke udledningen per kilo råvarer.

Allerede i 2025 vil vi reducere vores samlede CO₂-aftryk med 15% på tværs af alle scopes.

co2 reduktion i scope 1 & 2
- 30 %
co2 reduktion i scope 3​
- 0 %

Fokusområder & Indsatser

  • CO2 reduktion, bl.a. ved at reducere aftrykket per indkøbt kilo råvarer
  • Arbejde med at mindske madspild – fx ved at bruge rester kreativt og tænke menuplanlægningen ind som strategi
  • Social inklusion. Bl.a. har vi vundet Cabi’s CSR pris i 2022.
  • Vores kantiner – Titanhus & Clever (undersider om disse cases er under udarbejdelse)
Scroll to Top

Medarbejder Login

Køkkenchef login

Spar 10% på MADEN ved første bestilling! Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få eksklusive tilbud og lækre opskrifter.

Nyhedsbrev