Tlf. 93 93 67 83
Vi tror på bæredygtighed som et strategisk fyrtårn – det guider os, skaber retning og forretning. Vi insisterer på at være en kantineoperatør der tager ansvar og vi håber at inspirere andre i branchen til at gøre det samme.
Tak fordi I er med på rejsen!
Vores største fokus i Simply Cooking er på at reducere madspild. Det er her vi virkelig kan gøre en forskel.
Vi samarbejder med forskellige institutioner for at ansætte mennesker på kanten af arbejdsmarkedet.
Vi ser ind i fremtidens udviklingsmuligheder, med bl.a. en whistleblowerordning, flere kvinder i ledelsen og rekruttering af en professionel bestyrelse.
Vi sigter mod at reducere CO₂-udledningen i scope 1 og 2 med 60% inden 2030 (basisår: 2023/2024) og i scope 3 med 40%, primært ved at sænke udledningen per kilo råvarer.
Allerede i 2025 vil vi reducere vores samlede CO₂-aftryk med 15% på tværs af alle scopes.
Kontakt
Salg
+ 45 93 93 67 83 arrangementer@simplycooking.dk
Fakturering bogholder@simplycooking.dk
Tilmeld nyhedsbrev
Tilmeld nyhedsbrev
Spar 10% på MADEN ved første bestilling! Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få eksklusive tilbud og lækre opskrifter.