The Food

mad med god samvittighed

Velsmag hver dag

Verden er i bevægelse, og Simply Cooking følger med. Vi følger trends og de nyeste madbevægelser. Vores kunder efterspørger vegetardage, økologi, bæredygtighed og intet madspild. Det har vi taget hånd om med ‘Simply Cooking – The Food’. For os understreger ‘The Food’ vores holdning til maden.

  • Vi har megen fokus på økologi og bæredygtige tiltag i vores køkken; ved at bruge så meget som muligt af de enkelte råvarer, mindsker vi overforbrug og madspild
  • Vi laver mad fra bunden med årstidens bedste, friske og gerne lokale råvarer
  • Vi udvælger menuer, som et tilpasset sæsonen med respekt for den enkelte råvare
  • Vi er et internationalt og grønt køkken med fokus på kulinarisk velsmag
  • Vi mener, at god veltillavet mad er sund mad. Dette udelukker dog ikke smør og fløde i vores mad, men disse råvarer bruges altid med omhu

Smag og behag

Vi skræddersyr gerne vores kantine til vores kunder – altid med mulighed for at vælge til eller fra – alt efter smag og behag. Alt dette og mere til tør vi godt kalde for “mad med god samvittighed” og håbe, at vi har vakt jeres appetit for et spirende samarbejde.

Velbekomme!

Eksempelpå ugemenu

Mandag

Skindstegt kyllingebryst med estragonsauce, bagte nye kartofler og grønne salater

Tirsdag

(vegetar dag) Braiseret pastinak, knoldselleri pure, sauté m. karameliserede jordskokker og sprøde kikærter

Onsdag

Helstegt skinke på ben med sprød svær, hertil lun hvedekerne risotto med dampede grønne bønner

torsdag

Fish ‘n’ Chips med let saltet torsk, hjemmelavede grove fritter af sød kartoffel og sauce tatar

Fredag

Culottesteg med svampesauce, sauté af fennikel og spidskål vendt med timian

ANMELDELSER
fra kunder
Scroll to Top

Medarbejder Login

Køkkenchef login

Spar 10% på første bestilling! Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få eksklusive tilbud og lækre opskrifter.

Nyhedsbrev