The Food
mad med god samvittighed
Tlf. 93 93 67 83
Velsmag hver dag
Verden er i bevægelse, og Simply Cooking følger med. Vi følger trends og de nyeste madbevægelser. Vores kunder efterspørger vegetardage, økologi, bæredygtighed og intet madspild. Det har vi taget hånd om med ‘Simply Cooking – The Food’. For os understreger ‘The Food’ vores holdning til maden.
- Vi har megen fokus på økologi og bæredygtige tiltag i vores køkken; ved at bruge så meget som muligt af de enkelte råvarer, mindsker vi overforbrug og madspild
- Vi laver mad fra bunden med årstidens bedste, friske og gerne lokale råvarer
- Vi udvælger menuer, som et tilpasset sæsonen med respekt for den enkelte råvare
- Vi er et internationalt og grønt køkken med fokus på kulinarisk velsmag
- Vi mener, at god veltillavet mad er sund mad. Dette udelukker dog ikke smør og fløde i vores mad, men disse råvarer bruges altid med omhu
Eksempelpå ugemenu
Mandag
Skindstegt kyllingebryst med estragonsauce, bagte nye kartofler og grønne salater
Tirsdag
(vegetar dag) Braiseret pastinak, knoldselleri pure, sauté m. karameliserede jordskokker og sprøde kikærter
Onsdag
Helstegt skinke på ben med sprød svær, hertil lun hvedekerne risotto med dampede grønne bønner
torsdag
Fish ‘n’ Chips med let saltet torsk, hjemmelavede grove fritter af sød kartoffel og sauce tatar
Fredag
Culottesteg med svampesauce, sauté af fennikel og spidskål vendt med timian
fra kunder
Vi havde et rigtig godt arrangement, og tak for fantastisk mad i skønne rammer.
– John
Meget lækker Konfirmationsmenu som vi kunne nyde på en flot forårsdag.
– Tina
Vi havde en rigtig herlig og god dag. Maden var rigtig god på alle måder.
– Alex
Vi var meget glade for maden. Den var lige som konfirmanden ønskede det. Igen tak fordi I hjalp med at få konfirmationen til at lykkedes på så kort tid. Det er jeg virkelig taknemmelig for.
– Tina