CSR

Corporate Social Responsibility

Tlf. 93 93 67 83

Simply Cooking people

I Simply Cooking mener vi, at det er vigtigt at hjælpe, hvor vi kan. Derfor arbejder vi meget med social ansvarlighed. 

I et tæt samarbejde med Københavns kommune har vi fundet formlen på succes i vores arbejde med mennesker. CSR har flere lag, og vi arbejder med borgere på kanten af arbejdsmarkedet, og måden vi behandler vores medarbejdere på. Det er vigtigt for os at give vores medarbejdere frihed under ansvar. Vi tror på, at de leverer de bedste resultater, og at det giver bedre arbejdsglæde.

Praktikforløb

Vi har fokus på de gode praktikforløb med fleksibilitet og mulighed for ansættelse. Vi sørger for, at praktikanterne bliver en del af teamet, og at ingen føler sig som ‘ugens gæst’. Man bliver set som en medarbejder på lige fod med alle andre, får udleveret uniform eller andet tøj med vores logo på og får ansvar fra start.

Vi har altid fokus på opkvalificering af alle vores forskellige arbejdsområder, som vores praktikanter eventuelt kan være i efter en endt praktik. Vi har lige nu en del medarbejdere, der er blevet ansat igennem praktikforløb. 

Vores dygtige kok, Johnny, er bare et eksempel. Johnny startede med 3 timer om dagen, og med tiden fik han bygget flere og flere timer på. Her i 2024 blev han udlært som kok og er nu fast ansat i Simply Cooking.

CSR PEOPLE PRIZE

Cabi uddeler hvert år en CSR People Prize til virksomheder, der yder en ekstra indsats for at tage socialt ansvar. I 2021 blev vi i Simply Cooking nomineret til prisen, og allerede året efter modtog vi prisen, for vores indsats på det sociale område. 

“Simply Cooking A/S blev i 2021 nomineret til CSR People Prize for virksomheder med op til 250 medarbejdere. Simply Cooking vandt prisen det efterfølgende år 2022, for at fastholde, forebygge og ansætte ledige med andre udfordringer end ledighed, og for at kunne vise effekten og de gode resultater af indsatsen, samt en stærk forankring i virksomheden. Juryen bemærkede, at der er hjerte med i indsatsen, når virksomheden tager et socialt ansvar. Simply Cooking giver en chance til mennesker, der får lov til at vokse med opgaven i virksomheden, der arbejder aktivt med flere verdensmål i udvikling af forretningen.”
– Mette Rønnau (Direktør Cabi)

ANMELDELSER
fra kunder
Scroll to Top

Spar 10% på første bestilling! Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få eksklusive tilbud og lækre opskrifter.

Nyhedsbrev