Økologi

Madlavning med økologi i førersædet

Tlf. 93 93 67 83

Vores kantiner drives med økologiske varer på hylderne

Grøntsager, mejeriprodukter, mel, frugt m.m. Vi bestræber os på at have en økologiprocent på mindst 35, både når det drejer sig om grøntsager, mejeriprodukter, mel, frugt m.m. På blot 3 måneder er det muligt at opnå et økologisk spisemærke, hvis man har en økologiprocent, der ligger mellem 30-60%.

I Simply Cooking har vi flere økologiske kantiner, og en af vores målsætninger for 2026 er at alle vores kantiner, som minimum, har opnået det økologiske bronzemærke. Alene i starten af 2024, har to af vores kantiner opnået økologiske spisemærker: Vores kantine PA295 med et bronzemærke og Titanhus med et sølvmærke. De økologiske spisemærker, er en statskontrolleret mærkningsordning, der uddeles til spisesteder, hvor en vis procentdel af al indkøb af føde- og drikkevarer er økologiske.

Ved at købe økologisk, skåner vi vores kunder for sprøjtemidler, og vi kan leve med trygheden i, at dyrene har haft et sundt og godt liv. Samtidig er økologiske varer sundere.

Vi mener også at smagen i økologiske varer er mere fremtrædende. Guleroden smager mere af gulerod, og de tørrede kikærter har en bedre smag.

Vi vælger altid økologisk, når det er muligt. Vi har fokus på samarbejder med økologiske landmænd i Danmark, da vi mener det er vigtigt at værne om økologien, sådan at vi får de bedste råvarer med den mest naturlige smag.

Sølvmærke – Titanhus

Køkkenchef Cristian og resten af vores dygtige kokke på Titanhus, gør en kæmpe indsats, og hver dag bydes gæsterne på de lækreste, bæredygtige måltider med økologi i højsædet! Kød på menuen er bestemt ikke det vi ser mest af på Titanhus, faktisk bruger vi 90% grønt på en hel ugemenu. Christian er fantastisk kreativ og nyskabende i det grønne køkken, og han kreerer de skønneste retter med smæk på smag og umami.

Bronzemærke – PA295

Køkkenchef Nick og hans partner in crime, souschef Martin, arbejder dagligt på at skabe økologiske og bæredygtige måltider til vores gæster. Nick har tidligere ledt køkkenet på KB45, hvor han var primus motor i at opnå det økologiske sølvmærke. Nick stræber efter at øge andelen af økologiske indkøb uden at øge budgettet og fokuserer på optimal udnyttelse af råvarer, med intentionen om at skabe et fuldt økologisk køkken. Det er talentfulde og passionerede medarbejdere som Nick og Martin, der driver Simply Cooking.

Bronzemærket er ikke kun en anerkendelse af deres store indsats, men også en forpligtelse til fortsat at arbejde mod en bæredygtig fremtid.

ANMELDELSER
fra kunder
Scroll to Top

Spar 10% på første bestilling! Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få eksklusive tilbud og lækre opskrifter.

Nyhedsbrev