Om os
virksomheden & simply cooking family
Om Simply Cooking A/S
Det hele begyndte i år 2000, da Martin Haugaard startede Simply Cooking med én enkel vision og én kantinevirksomhed. Fra denne ydmyge begyndelse har vi vokset os store og alsidige – i dag omfatter vores virksomhed en perlerække af kantiner, frokostordninger, catering og kokkeskoler.
Vores kantinedrift er stadig hjertet i Simply Cooking, det pulserende centrum hvor størstedelen af vores dedikerede medarbejdere bruger deres daglige tid.
Navnet ‘Simply Cooking’ er ikke tilfældigt. Det er et løfte om at levere mad, der er simpel og god, med et skarpt fokus på sundhed og smag. Vi har en forkærlighed for vegetardage, hvor vi fejrer grøntsagernes mangfoldighed, og vi er pionerer i kampen mod madspild. Vores filosofi om at arbejde sæsonbaseret og udnytte råvarerne til sidste bid gør os til mestre i bæredygtig gastronomi.
Hos Simply Cooking tror vi på, at glade medarbejdere skaber glade gæster. Derfor investerer vi i vores teams, og det afspejles i hver ret, vi serverer. Vores mad er en hyldest til gastronomisk glæde og kvalitet, med få, men nøje udvalgte ingredienser, der sammen skaber udsøgte smagsoplevelser.
Sunde principper på menuen
Vi kalder vores koncept for ”Power Food” – mad til et sundere liv. Konceptet er udviklet af Martin Haugaard, i samarbejde med ernæringsekspert Marie Steenberger. Det er et bud på madlavnings -og måltidsprincipper, som gør det muligt at spise sundt hver dag. “Power Food” konceptet bygger på seks hovedprincipper:
- Velsmag
- Kreativitet
- Fedt er godt
- Grove og tunge grøntsager
- Råvarekvalitet og mæthedsfakter
- Tilberedning og nærhed
Hvorfor ikke spise sundt, og samtidig få mere energi ud af det? “Power Food” konceptet består af en række grøntsager, frugt, bær, korn, bønner, kød og fisk, som indeholder ekstra meget af de sunde vitaminer, mineraler, enzymer, antioxidanter, og ikke mindst de gode fedtstoffer. Derfor lægger de navn til vores koncept.
Det kan lyde banalt, men det er afgørende for os, at maden smager godt. Ganske enkelt. Det stiller ikke alene krav til medarbejdernes faglige kvalifikationer og råvarernes kvalitet, men vores kokke skal også mestre tilsmagningens vanskelige kunst. Vores køkkenchefer udfordres ligeledes dagligt af specielle diæter, allergihensyn og kulturelle madønsker. Derfor fokuserer vi på den kreative udvikling af vores menuer, så den udfordrer og inspirerer vores gæster. Vi træner løbende vores personale i denne disciplin. Det gælder for eksempel balanceringen mellem surt og sødt, salt og bittert – og vi runder måske af med en håndfuld, velduftende basilikum.
fra kunder
Rigtig lækker mad i rigelige mængder og meget nemt at have med at gøre. God betjening og leveret til tiden 🙂 Kan absolut anbefales!
– Maria
Tak for super god mad. Alt fungerede super fint og maden var der rigeligt af. Vi vender helt sikker tilbage igen. Og I får igen vores største anbefaling.
– Rikke
Tak for levering af mad til min søns konfirmation. Vi og gæsterne var supertilfredse med menuen og syntes det alt sammen smagte rigtigt rigtigt dejligt. Så tusind tak for mad!
– Christian
Vi havde et rigtig godt arrangement, og tak for fantastisk mad i skønne rammer.
– John
Rigtig lækker mad til konfirmation – anretningen var super fin og maden smagte rigtig godt. Alt var frisk, kødet mørt og kokken var dygtig. Kan bestemt anbefales!
– Mette
Meget lækker Konfirmationsmenu som vi kunne nyde på en flot forårsdag.
– Tina
Alting klappede som det skulle, gæsterne var rigtig glade for maden […]. Tjenere og kok kom til tiden og havde fuldstændig styr på hvordan tingene skulle håndteres. Kokken hjalp også med at anrette natmanden så vi bare skulle sætte det frem. Så du/I får 5 store stjerner fra os og gæsterne.
– Preben
Vi havde en rigtig herlig og god dag. Maden var rigtig god på alle måder.
– Alex
5+ stjerner til Simply Cooking, for deres indsats til min datters konfirmation. Fantastisk team, smilende og professionelle. Smagfuld og visuelt flot anrettet middag – Alt kørte snorlige så vi bare kunne være i festen – TAK 🙂
– Lone
Vi var meget glade for maden. Den var lige som konfirmanden ønskede det. Igen tak fordi I hjalp med at få konfirmationen til at lykkedes på så kort tid. Det er jeg virkelig taknemmelig for.
– Tina
Lækre receptionsretter til åbent hus. Det var som altid super lækkert mad, vi fik leveret og der var rigeligt af det. Tak for det.
– Rikke
Vi havde en dejlig dag med masser af skøn mad – tak for det. Mængden var super, maden lækker og leveringen til tiden, så alt godt. Tusinde tak for hjælpen, god dialog og dejlig mad.
– Camilla