Sund firmafrokost

Vores frokostkoncept er et internationalt og grønt køkken med fokus på kulinarisk velsmag. Vi mener, at god og veltillavet mad er sund mad. Dette udelukker naturligvis ikke smør samt fløde i vores mad, men vi bruger det med omhu. Vores mad er tilberedt af de bedste, mest friske og gerne lokale råvarer inden for årstiden for at sikre en sund frokostordning til jeres medarbejdere. Vi har også et stort fokus på bæredygtighed i vores køkken. Vi har fokus på at bruge så meget, som vi kan fra råvaren og på denne måde mindsker vores overforbrug, samt madspild, derudover har vi flere initiativer om at mindste vores plastik forbrug, læs mere her.

 

 
 

Afprøv vores frokostkoncept ganske gratis

Lyder en ny sund frokostordning som noget for jer? Så kontakt os for en gratis prøvefrokost til 4 kuverter. I kan også vælge en uforpligtende prøveuge til 42 kr. pr. kuvert eks. moms og kørsel.

Kontakt os på +45 2220 0648

eller skriv til arrangementer@simplycooking.dk og hør, hvilken firmafrokost vi kan byde jer på.

 

Hvad siger kunderne?

Vi har de sidste år fået mad fra Simply cooking. Vi er altid glade for jeres lækre mad og I kommer altid til tiden. I er også gode til at tage konakt til os for at høre om noget kan gøre anderledes, og om maden lever op til forventningen.

Horesta

Trænger I til at prøve en ny frokostordning?

Så lad os se på, hvad vi kan gøre for jer

Tak for din besked

Vi vender tilbage hurtigst muligt

Tilkøb til frokostordningen

Hjemmerørt dressing og andet tilbehør 0,5L
(Leveres 2 gange om ugen) á 45,00 kr.
F.eks. Urtepesto, humus, Aioli, oliventapenade

Frugtkurv a 25 stk. (leveres 1 gang om ugen) á 135,00 kr.

Brød: á 30,00 kr. pr. brød
F.ek. vores hjemmebagte rugbrød, surdejsbrød eller madbrød med rosmarin og havsalt.

Blandet frisksmurte Sandwich á 40,00 kr.

 

Priser fra 45,-

Til alle nye kunder tilbyder vi en prøveuge for kun: 42,-

Prisen er ekskl. levering
Leveringsgebyr efter aftale
Alle proser er pr. person ekskl. moms

 

Vores frokostbuffet uge 38

Mandag
Varm: Pasta med langtidsstegt gris, bagt grønt og urter.
Vegetar: Pasta med stegte svampe og urter.

Tirsdag
Varm: Kylling med ratatouille.
Vegetar: Ratatouille med bagte tomater.

Onsdag
Varm: Fiskedeller med grønkål, dild og kartoffelsalat.
Vegetar: Fyldte peber med couscous, grønkål og dild.

Torsdag
Varm: Brændende kærlighed med svinekæber og estragon.
Vegetar: Brændende kærlighed med porre og græskar.

Fredag
Varm: Gammeldags kalvesteg med perleløg, kartofler og brun sovs.
Vegetar: Saltbagt pastinakker med rosmarin og kartofler.