Sund firmafrokost

Vores frokostkoncept er et internationalt og grønt køkken med fokus på kulinarisk velsmag. Vi mener, at god og veltillavet mad er sund mad. Dette udelukker naturligvis ikke smør samt fløde i vores mad, men vi bruger det med omhu. Vores mad er tilberedt af de bedste, mest friske og gerne lokale råvarer inden for årstiden for at sikre en sund frokostordning til jeres medarbejdere. Vi har også et stort fokus på bæredygtighed i vores køkken. Vi har fokus på at bruge så meget, som vi kan fra råvaren og på denne måde mindsker vores overforbrug, samt madspild, derudover har vi flere initiativer om at mindste vores plastik forbrug, læs mere her.

 

 

Eksempel på vores frokostmenu

Mandag
Tortellini vendt i lækker sauce af løg, spinat og tomat drysset med persille og parmesan
Salat: Napolisalat toppet med agurk og solsikkekerner – Grove rodfrugter vendt med estragon – frissé salat med gedeost og æbler
Pålægsspecialitet: Ægge salat med karry og purløg – Pastrami med grillede artiskokker
Ostefadet: Gammelknas med syltede hyben
Persillebrød – Rugbrød
Ugens dressing: Basilikum pesto

Tirsdag
Soya og ingefær marineret kyllingefilet med stegte ris og urter (vegetarisk alternativ uden kød)
Salat: Romainesalat, toppet med saltede græskarkerner – Hvidkålssalat med lime, mynte og rødløg – linsesalat med springløg og ananas
Pålægsspecialitet: Røget skinke med bagte cherrytomater – Firenzepølse med krydderurtepesto
Ostefadet: Blåskimmel med valnød
Speltbrød - Rugbrød

Onsdag
Oksecuvette med bagte kartofler og capers-citroncreme (vegetarisk alternativ uden kød)
Salat: Lola rosa toppet med croutons – broccoli salat med sennepsdressing – coleslaw salat med rød spidskål
Pålægsspecialitet: Røget laks i enkelt servering med rygeost og radiser
– fransk paté med ristede marksvampe
Ostefadet: Brie med oliven
5 kornbrød - Rugbrød

Torsdag
Fiskedeller med laks og dild serveret med kartoffelgrønsagsgratin smag til med citron
Salat: Egeblad toppet med nødder – Bagte peberfrugter med rosmarin – Grønne bønner med bøffelmozzarella og soltørrede tomater
Pålægsspecialitet: Roastbeef med hjemmelavede bløde rødløg og peberrod – Kyllingesalat med karse
Groft ciabattabrød - Rugbrød

Torsdags dessert, panna cotta med vanilje og blåbær

Fredag
Chili con kalkun med kikærter, røget chili og majs (vegetarisk alternativ uden kød)
Salat: Mix salat toppet med spire – spinat salat med avocado – Mexicansk rissalat m. chili
Pålægsspecialitet: Chorizopølse med tomat i skiver– kartofler i skiver med hakket løg, bacontern og purløg
Naanbrød - Rugbrød

 

Afprøv vores frokostkoncept ganske gratis

Lyder en ny sund frokostordning som noget for jer? Så kontakt os for en gratis prøvefrokost til 4 kuverter. I kan også vælge en uforpligtende prøveuge til 42 kr. pr. kuvert eks. moms og kørsel.

Kontakt os på +45 2220 0648

eller skriv til arrangementer@simplycooking.dk og hør, hvilken firmafrokost vi kan byde jer på.

 

Hvad siger kunderne?

Vi har de sidste år fået mad fra Simply cooking. Vi er altid glade for jeres lækre mad og I kommer altid til tiden. I er også gode til at tage konakt til os for at høre om noget kan gøre anderledes, og om maden lever op til forventningen.

Horesta

Trænger I til at prøve en ny frokostordning?

Så lad os se på, hvad vi kan gøre for jer

Tak for din besked

Vi vender tilbage hurtigst muligt

Tilkøb til frokostordningen

Hjemmerørt dressing og andet tilbehør 0,5L
(Leveres 2 gange om ugen) á 45,00 kr.
F.eks. Urtepesto, humus, Aioli, oliventapenade

Frugtkurv a 25 stk. (leveres 1 gang om ugen) á 135,00 kr.

Brød: á 30,00 kr. pr. brød
F.ek. vores hjemmebagte rugbrød, surdejsbrød eller madbrød med rosmarin og havsalt.

Blandet frisksmurte Sandwich á 40,00 kr.

 

Priser fra 50,-

Til alle nye kunder tilbyder vi en prøveuge for kun: 42,-

Prisen er ekskl. levering
Leveringsgebyr efter aftale
Alle proser er pr. person ekskl. moms