FROKOSTORDNING

Internationalt & Grønt køkken med fokus på velsmag

Det har været en fornøjelse at få jer som leverandør af vores frokost. Vores frokostoplevelse har flyttet sig fra at være en mildt sagt kedelig oplevelse til følelsen af restaurationsmad på daglig basis. Vores personale og derved medarbejdertilfredsheden har fået et gevaldigt nøk i den rigtige retning, hvilket jeg siger tak for. Uden opfordring har personalet selv taget initiativ til at sende ugens menu til deling, for de har noget at glæde sig til.

Nikolaj Holme Skipper
CFO, CA Auto Finance Danmark A/S 

Den grønne frokostordning

Vores frokost koncept er et internationalt og grønt køkken med fokus på kulinarisk velsmag. For os er god
og veltillavet mad også sund mad. Vi stræber altid efter at udnytte 100% af de indkøbte råvarer og har
gerne flere ugentlige vegetardage. Vores passion for kvalitet og grønne løsninger afspejles i vores arbejde,
hvor vi konstant engagerer os i bæredygtige tiltag.

Dagsmenu som den kunne se ud

den varme ret

Skindstegt kylling med gulerodspuré og fetacreme toppet med brøndkarse

Vegetaren

Bagte gulerødder med gulerodspuré og fetacreme toppet med brøndkarse

Salater

Kartoffelsalat med friske ærter og urter 
Tomatsalat med rødløg og mozzarella

Brød (fra eget bageri)

Friskbagt rugbrød og surdejsbrød med smør

Pålægsfad

Æg med mayo og karse
Leverpostej med bagte svampe

Dessert (hver torsdag)

F.eks. Hjemmebagt kage, nybagte cookies, panna cotta, frugtsalat m.m.

få et tilbud på jeres nye FROKOSTORDNING

ANMELDELSER
fra kunder
Scroll to Top

Medarbejder Login

Køkkenchef login

Spar 10% på første bestilling! Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få eksklusive tilbud og lækre opskrifter.

Nyhedsbrev