eksempler på menuer

Frokostordning

Menu 1

den varme ret

Braiseret nakkekam med grønt og rødløg og hertil kartoffelkompot med rosmarin

Vegetaren

Braiseret selleri med grønt og rødløg og hertil kartoffelkompot med rosmarin

Salater

Broccolisalat med bacon og ristede kerner
Frissé salat med gedeost og æbler

Pålægsfad

Tunmousse med oliven og urter
Pastrami med grillede artiskokker

Brød (fra eget bageri)

Friskbagt rugbrød og lyst brød med smør

Dessert (hver torsdag)

Chokolade mousse

Menu 2 - (Vegetardag)

Vegetar

Dahl med myntedressing og urtesalat

salater

Limabønner med grillet peberfrugt og bitre salater
Mormorsalat med ristede kerner og ærter

Pålægsfad

Rørt pate med syltede agurker og karse
Kartoffelmadder med kapers, mayo og parmesanflager

Brød (fra eget bageri)

Friskbagt rugbrød og lyst brød med smør

Dessert (hver torsdag)

Gulerodskage

Menu 3

den varme ret

Fiskefrikadeller på hjemmebagt rugbrød med frisk salat, sauce tatar, citron og dild

Vegetar

Veggiedeller på hjemmebagt rugbrød med frisk salat, sauce tartar, citron og dild

salater

Sprød salat med agurk, majs og dansk feta
Perlebyg-salat med selleri, æbler og dild 

Pålægsfad

Kogte æg med urtemayo og ærteskud
Grov skinkesalat med radisser og karse

Brød (fra eget bageri)

Friskbagt rugbrød og lyst brød med smør

Dessert (hver torsdag)

Panna Cotta med karamel

Menu 4

den varme ret

Skindstegt kulmule med hvide asparges, frisk krydderurtesalat og sauce tartar

Vegetar

Stegt selleri med hvide asparges, frisk krydderurtesalat og sauce tartar

Salater

Sayokål med appelsin og sort sesam
Pastasalat med spidskål, majs, karry og persille

Pålægsfad

Kalkunbryst med karrycreme og persille 
Marineret sild med kapers, dild og løg

Brød (fra eget bageri)

Friskbagt rugbrød og lyst brød med smør

Dessert (hver torsdag)

Chokolade cookies

Menu 5

Den varme ret

Frittata med chorizo, kartofler, svampe og tomater med grøn trøffel creme og urtesalat

Vegetar

Frittata med broccoli, kartofler, svampe og tomater med grøn trøffel creme og urtesalat

Salater

Romainesalat med fennikel, radisser og hindbærsmuld
Rød spidskål med bagte rødbeder og marinerede solbær

Pålægsfad

Chorizo pølse med olivenpesto
Røget nakkefilet med tomatcreme

Brød (fra eget bageri)

Friskbagt rugbrød og lyst brød med smør

Dessert (hver torsdag)

Hjemmebagt banankage

Menu 6 - (Vegetardag)

Vegetar

Braiseret pastinak, knoldselleri-pure, sauté med karamelliserede jordskokker og sprøde kikærter

salater

Sort quinoa med pastinakker, grønkål og rødløg
Mormorsalat med ristede kerner og ærter

Pålægsfad

Krabbesalat
Kinakål med forårsløg, grønne bønner og basilikum

Brød (fra eget bageri)

Friskbagt rugbrød og lyst brød med smør

Dessert (hver torsdag)

Gulerodskage

Scroll to Top

Medarbejder Login

Køkkenchef login

Spar 10% på MADEN ved første bestilling! Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få eksklusive tilbud og lækre opskrifter.

Nyhedsbrev