Den moderne kantine

Kantinedrift er en spændende udfordring. I Simply Cooking Canteens serveres der varieret, sund og inspirerende mad, hver dag til mange glade gæster, og der skal være noget for enhver smag på menuen i kantinen. Maden taler til sanserne, og rammerne udvikler vi i samarbejde med kunden. Vi går op i bæredygtighed, er sæsonbevidste og kreative i vores madlavning.

Vores koncept kalder vi Simply Cooking Canteen – “The Food – The Service – The Design”

 
 

The Food

 

Velsmag hver dag

Verden er i bevægelse og Simply Cooking følger med. Vi følger trends og de nyeste madbevægelser. Vores kunder efterspørger vegetardage, økologi, bæredygtighed og ingen madspild. Det har vi taget hånd om med Simply Cooking – The Food. For os understreger The Food  vores holdning til maden.

  • Vi har megen fokus på økoloi og bæredygtighed i vores køkken; vi bruger så meget vi kan fra råvaren og på den mådemindsker vi overforbrug og madspild.
  • Vi laver mad fra bunden med de bedste, friske og gerne lokale råvare inden for årstiden.
  • Vi udvælger menuer, som et tilpasses sæsonen med respekt for den enkelte råvare.
  • Vi er et internationalt og grønt køkken med fokus på kulinarisk velsmag.
  • Vi mener, at god veltillavet mad er sund mad. Dette udelukker dog ikke smør og fløde i vores mad, men det bruges altid med omhu.

The Service

 

Vores kantiner kan mere end I tror

I al sin enkelthed handler “The Service” om kantinedrift med et ekstra twist, som vi tilbyder alle vores gæster. Vi går oprigtigt op i god service, fordi vi ved, at gode oplevelser betyder alt for vores gæster og os.

  • Vi taler ikke kun om miljøet, vi tager ansvar og handler.
  • Vi har stor fokus på økologi, samt minimering af affaldsmængden. Vi samarbejder b.la. med “Too Good To Go” hvor vores gæster nemt kan få overskydende mad med hjem og med “Beyond Coffee”, som benytter vores overskydende kaffe til bl.a. at plante svampe i.
  • Vi forsøger at se udover vores egen tallerken og rækker gerne en hånd ud til ressourcesvage borgere på kanten af arbejdsmarkedet, som tilbydes en ny chance for at være en del af et professionelt fællesskab på en veletableret arbejdsplads.
  • Vi tilbyder take away som en naturlig del af Simply Cooking konceptet, samt gratis online shop til b.la. mødeforplejning.
  • Vi klæder altid vores personale godt på til den gode kundeoplevelse hver dag, så alle modtages med et smil.

Alt er ligetil og jordnært hos os. Vi er hverken for små til at løse opgaven, eller for store fine til at tale om tingene. Altid med god smag i munden

– Simply Cooking

 
 

The Design

 

Indretning handler (også) om god smag

Vi indretter og udsmykker kantiner som matcher kundens stil og behov. Med mere end 20 års erfaring fra køkken- og kantinedrift ved vi, hvad det kræver for at skabe de rette betingelser så gæster kan slappe af i rolige og trygge omgivelser. I fællesskab med kunden, skræddersyr vi det rette miljø til et afslappet sted for medarbejdere og kantinens gæster.

  • Vi går ikke på kompromis med den bæredygtige tankegang, hvis kunderne ønsker det.
  • Vores Fokus på bæredygtighed, genbrug i vores mad og vores service afspejler sig også gerne i vores indretning. Vi benytter gerne genbrugstræ til bl.a. menutavler og møbler.
  • Vi udtænker gerne mulighed for optimering af affaldssorteringsmuligheder og går helhjertet ind i løsningen.
  • Vi ved hvordan et køkken, kantine og /eller mødelokaler indrettes optimalt for både gæster og ansatte.

Bag os står et professionelt kreativt team af samarbejdspartnere inden for både indretning, udsmykning og håndværk. Det handler ganske enkelt om at skabe det rette miljø til jeres kantine, præcis som I ønsker det. Ganske simpelt.

– Simply Cooking

Hvad siger kunderne?

Hi Martin

This was a big wow for all of us cannot thank you enough.
Regards from Iceland

Gulli

Lyder det spændende?

Så skriv til os for at høre mere om The Food - The Service - The Design

Tak for din besked

Vi vender tilbage hurtigst muligt