Reception

Skal du afholde en reception i forbindelse med en fejring af en særlig begivenhed har vi menuen, der matcher. Om det er fødselsdag eller bogudgivelse skaber vi en lækker receptionsmenu. Det kan være, at det kun skal være med temaet grønne retter, hvor vi laver agurkesuppe, grønne shots, forårsruller med stegt grønt og grøn karry m.m. eller en mere klassisk menu med pindemadder og bobler.

 

Menuforslag (bland selv)

Vælg frit blandt nedenstående, dog min kr. 100

Pr. kuvert kr. 25

• Små trekantsandwich
• Kyllingespyd m/ sataysauce
• Grøntsagsstænger m/ dip
• Foccacia brød m/ oliventapanade
• Små frikadeller (okse, græske, kylling, alm. )
• Emmenthaler i stænger
• Grissini (brødstænger) m/ pesto
• Browniekage m/ nougat top
• Sprød rôsti m/ rejer og rørt creme fraiche

Pr. kuvert kr. 30

• Tortillaruller m/ krabbesalat
• Bambusbåd m/ vitello tonnato
• Foccacia brød m/ pulled pork
• Lakserielette rørt med friske urter
• Blinis m/ rimmet laks & rødløg
• Stegt polenta m/ blåostecreme

Pr. kuvert kr. 35

• Toast m/ grillet yellowfine tun & spicy salsa
• Lakseterrin m/ rygeostecreme & dild
• Mørbrad medaljon m/ sprøde løg & agurk
• Parmaskinke m/ melon

Pr. kuvert kr. 20

• Kartoffelfrittata m/ bagte tomater
• Frisk skåret frugt
• Bagte græskar m/ ærtepuré
• Grillet squash m/ pesto
• Mini cupcake med frosting
• Kransekage konfekt
• Dadler m/ ostefyld
• Sød kartoffel m/ chipotle mayo
• Snack salami

Pr. kuvert kr. 10

• Olivenmix

Hvad siger kunderne?

Catering til seminar på Panum 2018

Hej Marc

Vi har været yderst tilfreds med både jeres gode service og dejlige mad☺
Det var hele vejen rundt, tandlæger og kursister var meget tilfredse.
Håber i kommer ind her på Panum.
Men ellers ved vi hvor vi får fat i jer og vi har anbefalet jer til de andre der holder kurser her på skolen.
Så tak for denne gang.

Connie

Kan vi stole på, at du har borde nok?

Vi hjælper gladeligt med opdækning, udlejning af service, duge, borde, stole og blomster og anden pynt. Eller var det noget med en food truck til jeres næste arrangement?

Tak for din besked

Vi vender tilbage hurtigst muligt