Jeres store dag

Vi har afviklet mange bryllupper med mange glade gæster. Vi ved, at maden er meget vigtig for et godt bryllup, og vi vil gøre jeres dag til noget særligt. Med god planlægning, masser af inspiration og kreative tanker om menu, snacks og natmad sikrer vi, at I er i centrum.

Alt kan lade sig gøre- om vi skal til bal på slottet eller grille ved skovsøen. Vi sætter en stor ære i at afholde alle slags bryllupper.

 

Bryllups menuer

Forret:
Stegt kammusling med Jordskokkepuré, persilleolie, sprød brødcrouton og caviar

Hovedret:
U.S Roast (okseculotte) med syltet spidskål, knuste kartofler med rygeost og vilde urter, hertil ramsløg serveret med svampesauce

Dessert:
Bærtrifli med hindbærmousse, syltede bær og jernurt
Der serveres hjemmebagt brød til forret og hovedret

299,-
 

LOKALE

Som en ekstra service kan vi stille et af vores flotte lokaler til rådighed – kvit og frit.
De ligger midt i København med gode muligheder for offentligt transport. Lokalerne er indrettet med møbler fra Hay, men I kan også vælge andre møbler. Med højt til loftet og plug-n-play løsninger i rummet til skærme, lyd, varme og lys, er rammerne klar til et brag af en fest.

Hvad siger kunderne?

kære Simply Cooking

Der er bare at sige at jeg havde en kanon aften og nat og jeg smiler stadig over den. Det er ikke mindst takket være jer. Maden fik stor ros og jeg blev flere gange spurgt hvordan det hele var kommet i stand og jeg har anbefalet jer til mange. Lad os se om ikke I får nogle henvendelser om flere fester, hvis I orker. Vi var også imponerede over at I hele tiden var klar med is når vi løb tør eller var til at finde og få flere flasker, skåle, glas osv. Super godt gået.

Else

Kan vi stole på, at du har borde nok?

Vi hjælper gladeligt med opdækning, udlejning af service, duge, borde, stole og blomster og anden pynt. Eller var det noget med en food truck til jeres næste arrangement?

Tak for din besked

Vi vender tilbage hurtigst muligt