Vi leverer catering til bryllup i København og resten af Storkøbenhavn

På jeres store dag, skal alt spille. Hvad enten det gælder en bryllupsbuffet eller en klassisk bryllupsmenu til jeres bryllupsmiddag, så har vi helt sikkert den rette menu. Vi har gennem tiden afviklet mange bryllupper med mange glade gæster, og vi ved, at maden er meget vigtig for et godt bryllup, og vi vil gøre jeres dag til noget særligt. Med god planlægning, masser af inspiration og kreative tanker om menu, snacks og natmad sikrer vi, at I er i centrum.

Alt kan lade sig gøre- om vi skal til slotsbryllup eller grille ved skovsøen. Vi sætter en stor ære i at afholde alle slags bryllupper.

 

"Byg selv" Bryllupsmenu 2024

Snacks:

Braiseret gris i sprød panko & trøffelmayo
Kold røget laks & rygeostcreme
Røget & saltet mandler


3-retters menu med snacks (Inkl. kok) 625,- pr. kuvert / 4-retters menu med snacks (Inkl. kok) 699,- pr. kuvert

Hvad siger kunderne?

kære Simply Cooking

Der er bare at sige at jeg havde en kanon aften og nat og jeg smiler stadig over den. Det er ikke mindst takket være jer. Maden fik stor ros og jeg blev flere gange spurgt hvordan det hele var kommet i stand og jeg har anbefalet jer til mange. Lad os se om ikke I får nogle henvendelser om flere fester, hvis I orker. Vi var også imponerede over at I hele tiden var klar med is når vi løb tør eller var til at finde og få flere flasker, skåle, glas osv. Super godt gået.

Else

Kan vi stole på, at du har borde nok?

Vi hjælper gladeligt med opdækning, udlejning af service, duge, borde, stole og blomster og anden pynt. Eller var det noget med en food truck til jeres næste arrangement?

Tak for din besked

Vi vender tilbage hurtigst muligt

 

Bryllupslokaler

Som en ekstra ydelse kan du afholde dit bryllup i et af vores flotte selskabslokaler, som vi stiller til rådighed dagen før. Vores lokalepriser ligger fra 3000 dk – 5000 dk, afhængigt af valgte lokale og dets størrelse. Vores lokaler kan rumme fra 40 personer og op til 300 gæster.
Vores bryllupslokaler ligger centralt i København med gode muligheder for offentligt transport. Lokalerne er indrettet med lækre designermøbler, men I kan også vælge andre møbler. Med højt til loftet og plug-n-play løsninger i rummet til skærme, lyd, varme og lys, er rammerne klar til et brag af en fest.

Bryllupskager

Vores dygtige konditor har mange års erfaring i at lave de flotteste og lækreste kager til bryllupper og andre begivenheder. Vi sørger for at designe en personlig bryllupskage til jer, så både smag og design lever op til jeres ønsker. Skal jeres bryllupskage være romantisk, elegant eller måske humoristisk? Kontakt os så finder vi en løsning der passer til jer.

 
 

Bryllupsreception

Skal I i forbindelse med jeres bryllup afholde en bryllupsreception, så kan vi helt sikkert også hjælpe med maden til bryllupsreceptionen. Vi kan stå for afviklingen af begivenheden herunder planlægning, op pyntning og tjenere, så I kan nyde den store dag.

Vi kan også hjælpe med venue i forbindelse med bryllupsreceptionen, vi har bl.a. retten til at benytte Det Kinesiske Tehus i Frederiksberg Have til afholdelse af bryllupsreceptioner og til at få taget bryllupsbillederne. Kontakt os for at høre nærmere.