Simply Jul 2023
Bestil din julefrokost i dag. Få den bragt direkte til din hoveddør eller arbejdsplads.
Simply Cookings Julemenu 2023
– Bestil Simply Cookings populære Julemenu
Julebuffet
Danske æg med urtemayo, urtesalat og rejer
Appelsinmarineret laks med råsyltet fennikel, skovsyre og rygeostcreme
Hjemmelavet karrysild med løg, kapers, æbler og kørvel
Leverpostej med bacon og svampe
Saftig flæskesteg med sprøde svær og hjemmesyltet rødkål
Smørstegte frikadeller med hjemmesyltede agurker
2 slags ost, gammelknas og Dana Blue med portvinsmarineret valnødder
Friskbagt rugbrød og langtidshævet lyst brød fra eget bageri med rørt smør og fedt
Dessert
Vælg mellem:
Risalamande med hjemmelavet kirsebærsauce
eller
Jule Panna Cotta med kirsebærsgelé og mandel crumble
Fra 295,- pr. kuvert – Tilvalg kan købes fra 29,- pr. kuvert
Kontakt os på: event@simplycooking.dk eller tlf: 22200648 for at høre mere
Bestil på:
Mail: arrangementer@simplycooking.dk eller,
Tlf: 22200648
Simply Juleplatte 2023
– Juleplatten er omhyggeligt pakket i engangsservice til den enkelte gæst
Du får hertil en lille pose med enkeltindpakket rugbrød, samt en lille boks med langtidshævet lyst brød, smør og fedt
- Hjemmelavet karrysild med løg, kapers, æbler og kørvel
- Appelsinmarineret laks med råsyltet fennikel, skovsyre og rygeostcreme
- Hønsesalat med svampe og brøndkarse
- 3 skiver Roasbeef af okseinderlår med hjemmelavet remoulade og ristede løg
- 2 slags ost, gammelknas og Dana Blue med portvinsmarineret valnødder
- Confiteret and med hjemmesyltet pickles
- Simplys klassiske Ris a la mande med hjemmesyltede kirsebær
- 3 skiver friskbagt rugbrød fra eget bageri
- 3 skiver friskbagt lyst brød fra eget bageri
- Smør og fedt
195,- pr couv. (min 10 personer)
Bestil på:
Mail: arrangementer@simplycooking.dk eller,
Tlf: 22200648
Juletilvalg frit valg 29,- pr. kuvert
- Stegte sild med løg og sennep
- Citrusgravad laks med dild
- Roastbeef med julepickles og peberrod
- Håndpaneret rødspættefilet, med hjemmerørt remoulade og citron
- Cremet høns i butterdejs skal
- Confiteret andelår med kompot af abrikos og valnødder
- Lun julemedister med grønlangkål
- Mørbradbøf med svampe og bløde løg
- Udvalg af oste (2stk)
- Chokoladekage med vaniljecreme
- Grønkålstærte med græskar og marineret løg
- Hvedekernesalat med vinterkål og appelsinvinaigrette
- jule Panna Cotta med amarena kirsebær og knas
Alt er naturligvis hjemmelavet