Vi leverer catering til bryllup i København og resten af Storkøbenhavn

På jeres store dag, skal alt spille. Hvad enten det gælder en bryllupsbuffet eller en klassisk bryllupsmenu til jeres bryllupsmiddag, så har vi helt sikkert den rette menu. Vi har gennem tiden afviklet mange bryllupper med mange glade gæster, og vi ved, at maden er meget vigtig for et godt bryllup, og vi vil gøre jeres dag til noget særligt. Med god planlægning, masser af inspiration og kreative tanker om menu, snacks og natmad sikrer vi, at I er i centrum.

Alt kan lade sig gøre- om vi skal til slotsbryllup eller grille ved skovsøen. Vi sætter en stor ære i at afholde alle slags bryllupper.

 

Bryllupsmenuer

Se herunder eksempler på vores menuer til jeres bryllupsmiddag, vi har helt sikkert også en menu der passer til jeres ønsker. Se også eksempler på kuvertpris til bryllup.

Forret:
Stegt kammusling med Jordskokkepuré, persilleolie, sprød brødcrouton og rogn

Hovedret:
Tournedos af langtidsstegt oksesteg med syltet spidskål med knuste kartofler, brunet smør og vilde urter, serveret med svampesauce

Dessert:
Bærtrifli med bærcreme, syltede bær, makroner og jernurt

Der serveres hjemmebagt brød til forret og hovedret


Bryllupsmenu pris 349,- per person

(Smørstegte kartofler m. timian kan tilkøbes for 20,- (100gr pr kuvert) Ekstra sauce kan tilkøbes for 20,- (1dl pr. kuvert)

Hvad siger kunderne?

kære Simply Cooking

Der er bare at sige at jeg havde en kanon aften og nat og jeg smiler stadig over den. Det er ikke mindst takket være jer. Maden fik stor ros og jeg blev flere gange spurgt hvordan det hele var kommet i stand og jeg har anbefalet jer til mange. Lad os se om ikke I får nogle henvendelser om flere fester, hvis I orker. Vi var også imponerede over at I hele tiden var klar med is når vi løb tør eller var til at finde og få flere flasker, skåle, glas osv. Super godt gået.

Else

Kan vi stole på, at du har borde nok?

Vi hjælper gladeligt med opdækning, udlejning af service, duge, borde, stole og blomster og anden pynt. Eller var det noget med en food truck til jeres næste arrangement?

Tak for din besked

Vi vender tilbage hurtigst muligt

 

Bryllupslokaler

Som en ekstra service kan du afholde dit bryllup i et af vores flotte selskabslokaler, som vi stiller til rådighed – kvit og frit.
Vores bryllupslokaler ligger midt i København med gode muligheder for offentligt transport. Lokalerne er indrettet med møbler fra Hay, men I kan også vælge andre møbler. Med højt til loftet og plug-n-play løsninger i rummet til skærme, lyd, varme og lys, er rammerne klar til et brag af en fest.

Bryllupskager

Vores dygtige konditor har mange års erfaring i at lave de flotteste og lækreste kager til bryllupper og andre begivenheder. Vi sørger for at designe en personlig bryllupskage til jer, så både smag og design lever op til jeres ønsker. Skal jeres bryllupskage være romantisk, elegant eller måske humoristisk? Kontakt os så finder vi en løsning der passer til jer.

 
 

Bryllupsreception

Skal I i forbindelse med jeres bryllup afholde en bryllupsreception, så kan vi helt sikkert også hjælpe med maden til bryllupsreceptionen. Vi kan stå for afviklingen af begivenheden herunder planlægning, op pyntning og tjenere, så I kan nyde den store dag.

Vi kan også hjælpe med venue i forbindelse med bryllupsreceptionen, vi har bl.a. retten til at benytte Det Kinesiske Tehus i Frederiksberg Have til afholdelse af bryllupsreceptioner og til at få taget bryllupsbillederne. Kontakt os for at høre nærmere.