image description

Fødevarestyrelsen – Sundhed til børn og unge

Gennem en artikel i Politiken kom Fødevarestyrelsen i kontakt med Martin Haugaard Zielke. Han blev bedt om at udvikle 36 sunde opskrifter til børn og unge. Opskrifterne er inddelt i 3 kategorier: 3-6 år, 7-10 år og 11-14 år

Det var en udfordrende opgave, som Simply Cooking gerne vil arbejde mere med. Børn og unge i Danmark har brug for inspiration til madpakken, og generelt mangler skoler og institutioner lækre, sunde retter, som de kan tilberede og servere til de unge.

Nestlé Fitness

Nestlé bad Martin Haugaard Zielke om at udvikle opskrifter til nogle af deres sundere morgenmadsprodukter. Det omfatter blandt andet deres Fitness-flager og -müsli.

Carlsberg

I samarbejde med Carlsberg udviklede Martin Haugaard Zielke opskrifter til hverdagen – primært hovedretter, desserter, kager og brød. Opskrifterne blev lanceret i Kiwi, som er Nettos gratis magasin. Kriterierne var, at opskrifterne ikke måtte være for komplicerede og ikke måtte kræve for mange timers arbejde i køkkenet. Enhver forbruger, der gav sig i kast med opskrifterne, skulle have en succesoplevelse ud af det. Desuden skulle råvarerne hovedsageligt være tilgængelige i Netto, og øl måtte meget gerne indgå som en ingrediens.

Opskrifter.dk

Inspirerende side, som Legro A/S står bag. Simply Cooking blev bedt om at lave billederne til 600 opskrifter på bare en måned. I samarbejde med den dygtige fotograf Victor blev opgaven løst med et godt resultat.

Klik på linket, og se nogle af de 600 billeder, vi har lavet. www.opskrifter.dk

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri

Hvert år afholdes en messe for børn og deres familier i Forum i København. Her havde Simply Cooking fået lov til at give gratis prøvesmagninger på en af de sunde salater. Det var en stor succes, hvor der blev delt over 1000 smagsprøver ud.

Vi udviklede desuden opskrifter til Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri hjemmeside. Se link: www.altomkost.dk