Simply Cooking Catering

– Nemt og bekvemt

Vi sørger for at du kan nyde din fest med dine gæster, uden at skulle stå i køkkenet hele aftenen. Vi sammensætter en lækker menu i fællesskab med dig, hvor vi tager udgangspunkt i dine ønsker og behov. Menuen bliver naturligvis altid fastlagt ud fra sæsonens bedste råvarer.

Hvis ikke du har de store ønsker til menuen, er du måske blevet fristet af nogle af vores eksisterende lækre menuer. Læs mere om disse på vores hjemmeside: simplycooking.dk/catering-og-events/

Det hele er meget simpelt og lige til at gå til. Du kan booke en af vores dygtige kokke til at komme og slutanrette, hjemme hos dig selv, eller i et selskabslokale.

Når du vælger catering fra os, er du altid i sikre hænder.

Alle løsninger kan op- og nedskaleres efter behov, også antallet af gæster. Intet selskab er for stort eller for småt.

 
 

Simply Cookings erfaringer

Med udgangspunkt i Michelinmaden fra Kong Hans Kælder tager vi vores gæster med på en rejse ind i smagens univers.

Vi har mere end 20 års erfaring med catering, bryllupper og events. Vi kan lave catering til rigtig mange mennesker – vi deltager blandt andet hvert år på Ungdommens Folkemøde, hvor vi producerer lækre sandwiches og salater til ca. 4000 personer. Vi stiller også gerne op med direkte salg ved større kommunale sammenkomster eller festivaler rundt omkring i Danmark. Her tager vi et set-up med i form af telte, grill, food trucks, køleelementer eller hvad der nu skal til for at imødekomme kundens ønsker og behov.

Desuden afholder vi hvert år mange gallafester, større receptioner, jubilæumsfester og andre større firmaarrangementer med op til 3000 deltagere.

Vi dækker selvfølgelig også op til mindre arrangementer på vores lokationer, beliggende rundt omkring i det centrale København. Her kan man fejre, fødselsdage, jubilæer, herrefrokoster, konfirmationer, julefrokoster m.m. i mere intime omgivelser. Alternativt kan man få bragt madoplevelsen hjem til ens private adresse.

Eksempler på afholdte events

Claus ringede til os og efterspurgte noget anderledes i forhold til hans 50-års fødselsdag. Vi fandt i fællesskab frem til, at det kunne være en sjov idé at gøre det til en klassisk herrefrokost, med alt hvad det måtte indebære. Vi hyrede derfor en af vores erfarne kokke ind til jobbet, som havde en stor kærlighed til det klassiske, danske køkken.

Du kan læse mere om Claus’ 50 års og andre afholdte events her.

 

Menuforslag

Tallerken servering

Forret:
Rimet laks med frissé salat, urtecreme, dild og croutoner

Hertil Friskbagt langtidshævet brød (stilles i skåle på bordene)

Hovedret:
Langtidsstegt kalveculotte med timian og hvidløg, hertil små stegte kartofler vendt i smør og urter, hertil bearnaisecreme
Serveret med smørstegte grøntsager

Dessert:
Mørk Chokolademousse med friske bær
Pyntet med krystalliseret hvid chokolade og citronverbena

295,- pr. kuvert

Hvad siger kunderne?

Kære Marc.

Jeg kan hurtigt melde tilbage, at vi – og gæsterne – var meget glade for den lækre mad. Både udseende og smag var rigtig god. Og det betyder faktisk noget, hvordan maden bliver præsenteret på fade mm.

Sofie

Kan vi stole på, at du har borde nok?

Vi hjælper glædeligt med opdækning, udlejning af service, duge, borde, stole, blomster og anden pynt. Eller var det noget med en food truck til jeres næste arrangement?

Tak for din besked

Vi vender tilbage hurtigst muligt