Sommermenu 2021

Marineret okseculotte med hvidløg, rosmarin og honning

BBQ marineret kylling

Grillpølser med chipotle mayo og aioli

Kartoffelsalat med sennepsvinaigrette og forårsløg

Små stegte danske kartofler med sommerurter og citron

Kold bearnaisecreme med masser af estragon

Salat med rucola, cherrytomat, balsamico, feta og oliven

Melonsalat med vandmelon, hjertesalat, honningristet solsikkekerne og semidried tomater

Spidskålsalat med sennepsvinaigrette, friske ærter, grønne bønner og kørvel

Hertil friskbagt focaccia og urtesmør

Dessert

Syrlig bær Panna Cotta med brændt hvid chokolade, citron og frisk mynte

285,- pr. kuvert
 

Leje af personale:

  • Kok til anretning, præsentation af maden og oprydning á 375,- pr. påbegyndt time (min 4 timer)
  • Tjener til servering, afrydning, skænkning af vin mm. á 325,- pr. påbegyndt time (min 4 timer)
  • Erfaren overtjener til større arrangementer á 375,- pr. time (min 4 timer)

Bestil din sommerbuffet her

Send meget gerne en forespørgsel på jeres arrangement, så vender vi retur hurtigst muligt.

Tak for din besked

Vi vender tilbage hurtigst muligt