Red maden én mundfuld ad gangen

Hver gang mad går til spilde, er det spild af ressourcer i mere end én forstand. Derfor har vi sat os for at nedbringe madspildet. Vi arbejder på flere planer med blandt andet 100% brug af den enkelte råvarer. Portionsanretninger sikrer også høj kvalitet og ikke for meget spild.
Simply Cooking er gået sammen med Too Good To Go, der kæmper for at reducere madspild.

Med deres app kan du bestille og købe mad, der er blevet tilovers fra Simply Cookings kantiner, til en lavere pris. Vi startede op med kantinen på Roskilde Universitet. Det er nu blevet så stor en succes, at vi har udvidet samarbejdet til alle vores kantiner. Det er godt for miljøet, for maden og samvittigheden.

 
 

Vi har set fremtiden i kaffegrums

Og det er ikke, fordi vi har været forbi en spåkone, men fordi vi har snakket med de søde mennesker hos Beyond Coffee. De har lært os, at der kan vokse smukke ting ud af økologisk kaffegrums. Derfor sender vi vores økologiske kaffegrums videre til dem, så deres østershatte kan få en god opvækst. Svampene sælges blandt andet til Noma og Amass. Læs om Beyond Coffee og deres tanker om bæredygtighed på beyondcoffee.dk