
Ingredienser:
4 pers.
4 stk. tortilla wraps
200 g laks
200 g frisk spinat
½ citron
olivenolie
Mandelpesto:
200 g mandler
1 fed hvidløg
1 spsk. Eddike
Olivenolie
Salt & Peber
Fremgangsmåde:
Tænd for ovnen på 180 grader.
Befri laksen for ben, steg den i ovnen i 10 min i et ildfast fad, drys med salt og peber (ellers kan du stege den på en varm pande). Skær laksen i aflange strimler.
Skyl spinaten rigtig godt, skær den i lange strimler og steg den let på en pande i 2 min, til spinaten falder sammen.
Alle ingredienserne til mandelpestoen blendes og der smages til med salt og peber, samt citron. Mandelpestoen kan godt virke lidt tør, men i kombination med de andre ingredienser er den det hele værd!
Kom dine wrap i ovnen i 2 min. Smør mandelpestoen på wrapsne, og kom spinatstykker på, efterfulgt af laks. Krydder med salt og peber.
Kokketip: Retten er også god med fx torsk, kylling eller kalkun i stedet for laks.
Grill nu de marinerede kyllingestykker og majskolber, ca. 8-10 min på hver side. Kyllingen skal være gennemstegt. Grill grønsagerne på alle sider. Kom dem i en skål og vend med pestoen. Gem evt. lidt pesto til brødet. Drys med frisk basilikum.
Anret majskolber og kylling på et fad. Servér!
Kokketip: For en fuld veggie løsning, udelades kyllingen. Majskolberne bærer fint retten! BBQ marinaden kan også sagtens bruges til oksekød eller andre grøntsager.