Ingredienser:
4 pers.

4 stk. tortilla wraps
200 g laks
200 g frisk spinat
½ citron
olivenolie

Mandelpesto:
200 g mandler
1 fed hvidløg
1 spsk. Eddike
Olivenolie
Salt & Peber


Fremgangsmåde:

Tænd for ovnen på 180 grader.

Befri laksen for ben, steg den i ovnen i 10 min i et ildfast fad, drys med salt og peber (ellers kan du stege den på en varm pande). Skær laksen i aflange strimler.

Skyl spinaten rigtig godt, skær den i lange strimler og steg den let på en pande i 2 min, til spinaten falder sammen.

Alle ingredienserne til mandelpestoen blendes og der smages til med salt og peber, samt citron. Mandelpestoen kan godt virke lidt tør, men i kombination med de andre ingredienser er den det hele værd!

Kom dine wrap i ovnen i 2 min. Smør mandelpestoen på wrapsne, og kom spinatstykker på, efterfulgt af laks. Krydder med salt og peber.

Kokketip: Retten er også god med fx torsk, kylling eller kalkun i stedet for laks.
Grill nu de marinerede kyllingestykker og majskolber, ca. 8-10 min på hver side. Kyllingen skal være gennemstegt. Grill grønsagerne på alle sider. Kom dem i en skål og vend med pestoen. Gem evt. lidt pesto til brødet. Drys med frisk basilikum.

Anret majskolber og kylling på et fad. Servér!

Kokketip: For en fuld veggie løsning, udelades kyllingen. Majskolberne bærer fint retten! BBQ marinaden kan også sagtens bruges til oksekød eller andre grøntsager.

Scroll to Top

Medarbejder Login

Køkkenchef login

Spar 10% på MADEN ved første bestilling! Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få eksklusive tilbud og lækre opskrifter.

Nyhedsbrev