Små tartelettærter med bacon, grønt og revet ost

10 stk.

Ingredienser:
10 tarteletter
3 æg
200 g hytteost
1 pk. bacon
1 porre
Salt & Peber
Revet parmesanost
Frisk purløg


Fremgangsmåde:

Tænd ovnen på 180 grader varmluft.

Steg bacon og porre på en pande og kom fyldet i tarteletskallerne.

Pisk æg med hytteost, salt og peber.

Hæld æggemassen over de fyldte tarteletter, top dem med revet parmesanost og bag dem i ovnen i ca. 35 minutter.

Tag tarteletterne ud af ovnen og top med frisk purløg.

Kokketip: Fyldet kan skiftes ud med alle dine egne favoritter. Med alt fra cremede svampe, spinat og karamelliserede løg, til friske urter og bagte tomater. Kun fantasien sætter grænser!

Scroll to Top

Medarbejder Login

Køkkenchef login

Spar 10% på MADEN ved første bestilling! Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få eksklusive tilbud og lækre opskrifter.

Nyhedsbrev