Squashspaghetti

Rødfisk med rosé hollandaise og grønt

Ingredienser:
2 Squash
2 fed Hvidløg
50g Smør
Salt og peber
1 håndfuld persille
Lidt revet parmesan

Start med at skylle din squash. Nu skal den skæres ud. Det gør du nemmest med et juliennejern, men har du ikke et kan det også gøres med en skarp kniv.

Hak hvidløg og persille fint – hver for sig.

Varm en pande op, og tilsæt smøret. Tilføj det finthakkede hvidløg og rør det ud i smøret, før du tilføjer spuashspaghettien. Kom salt og peber på, og rør rundt. Når spaghettien er lige ved at være der, vendes persillen i.

Anret squashspaghettien på en tallerken og top med friskrevet parmesan.

Se opskriften som video her:

Scroll to Top

Medarbejder Login

Køkkenchef login

Spar 10% på første bestilling! Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få eksklusive tilbud og lækre opskrifter.

Nyhedsbrev