Squash Carpaccio

2 pers.
Ingredienser:
2 squash, gul eller grøn
1 fed hvidløg
1 tsk. rosmarin
2 spsk. olivenolie
2 dl hytteost
100 g rucola
Croutoner
20 sorte oliven
2 tsk. balsamico
Revet parmesan
Havsalt & friskkværnet peber
Fremgangsmåde:
Vask dine squash. Skær top og ende af, og skær derefter i tynde skiver på 5 mm.
Svits squashskiverne i olivenolie, frisk rosmarin og hvidløg ved høj varme i ca. 3 minutter på hver side.
Anret de stegte squashskiver på en tallerken. Kom hytteost på, og derefter rucola, croutoner og sorte oliven. Fordel balsamico over carpaccioen.
Riv frisk parmesan efter behov henover retten. Krydr med salt og peber.
Kokketip: Du kan også lave Carpaccioen på selleri eller rød peberfrugt i stedet for squash.