Sprød sommersalat

Sprød sommersalat med parmesan

  • 8 stk. cherrytomater
  • 1 fennikel
  • 2 nye gulerødder
  • 8 stk mini majs
  • ¼ broccoli
  • 100g friske sukkerærter
  • 100g grønne bønner
  • Grøn salat
  • Bredbladet persille el. krus persille
  • Dressing:
    • 2 spsk olivenolie
    • 2 spsk frisk revet parmesanost
    • Salt & peber

🥕 Skræl gulerødder og skær dem i mindre aflange stykker. Ordn bønnerne, fjern stilkene. Skær fennikel i aflange stykker, og del cherrytomaterne i halve. Broccoli skæres i mindre stykker.

🥣 Sæt en gryde over med let saltet vand, og lad det koge. Tilsæt grøntsagerne, pånær cherrytomater, og lad koge ca. 4min. Gør en skål med iskoldt vand klar, og tag så grøntsagerne op af det varme vand og direkte over i det kolde, så har du lavet en blanchering. Tag herefter grøntsagerne op af vandet og lad dryppe af i en sigte.

🍴 Olivenolie, frisk parmesan, salt og peber blandes sammen og vendes i grøntsagerne. Skær og skyl salaten. Hak persille fint og vend med grøntsagerne. Lad trække i ca. 5 min før servering.

Scroll to Top

Medarbejder Login

Køkkenchef login

Spar 10% på første bestilling! Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få eksklusive tilbud og lækre opskrifter.

Nyhedsbrev