Hyldeblomst beignet

Hyldeblomst beignet

Ingredienser:
0,50 dl mælk
1 æg
1 tsk vaniljepulver
1 knivspids kardemomme
1 knivspids bagepulver
4 spsk sukker
100 g hvedemel
0,5 dl øl
1 liter fritureolie
4 hyldeblomstskærme
Skal fra 1 citron

Tilbehør:
Vaniljeis eller flødeskum rørt
med vanilje

Pisk sukker og æg til en cremet skum. Tilsæt hvedemel og resten af ingredienserne, bortset fra øllen. Konsistensen skal minde om en pandekagedej. Hæld øl i dejen og fortsæt med at røre, indtil dejen er ensartet.

Varm fritureolien op i en gryde til den er varm.

Dyp forsigtigt hyldeblomstskærmene i dejen, så de er godt dækket.

Fritér hyldeblomstskærmene i den varme olie, indtil de er gyldne og sprøde. Det tager normalt omkring 2-3 minutter. Tag de færdigstegte hyldeblomstskærme op og læg dem på køkkenrulle for at fjerne overskydende olie.

Drys med flormelis.

Server de lækre hyldeblomstfritters som en delikat dessert eller som en sød snack. Du kan med fordel servere vaniljeis eller flødeskum rørt med vanilje til.

Se opskriften som video her.

Scroll to Top

Medarbejder Login

Køkkenchef login

Spar 10% på første bestilling! Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få eksklusive tilbud og lækre opskrifter.

Nyhedsbrev