Gryderet m. Svampe, Kalkun & Jordskokker

  • 250g svampe (portobello eller champignoner)
  • 200g jordskokker
  • 400g kalkunbryst (eller kylling)
  • 2 løg
  • 1 rød peberfrugt
  • 4 dl hønsebouillon
  • 2 spsk. olivenolie
  • 1-2 spsk. paprika
  • 1 bundt persille
  • Salt & peber

Skær kalkun og alle grøntsager i mindre tern.

Kom olivenolie i gryden og varm den op. Svits kalkunen brun. Tilsæt de hakkede grøntsager. Rør i gryden i 4 min. til alle ingredienser har fået kulør.

Tilsæt da hønsebouillonen, sammen med 4 dl vand. Lad retten koge i 15 min. Smag til med paprika, salt og peber. Ved servering, drys evt. med hakket persille.


Kokketip: For en mere cremet sauce, tilsæt fløde eller maizena.

Scroll to Top

Medarbejder Login

Køkkenchef login

Spar 10% på første bestilling! Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få eksklusive tilbud og lækre opskrifter.

Nyhedsbrev