Grillede BBQ majs og -kylling, med en lækker salat af grillede grøntsager

4 pers.

Ingredienser:
ca. 500 g Hokkaido græskar
1 bagekartoffel
1 løg
1 fed hvidløg
1 kvist frisk rosmarin (eller 1 tsk. tørret)
Olivenolie
2 dl fløde
Salt & Peber

Ekstra:
Parmaskinke
Creme fraiche


Fremgangsmåde:

Græskar og kartoffel, skrælles, og skæres i mindre tern på størrelse med en terning. Hak løg, frisk rosmarin og hvidløg til suppen.

Svits græskar, kartoffel, løg, hvidløg, rosmarin i olivenolie. Saúteres/steges i 5 min, tilsæt vand til græskar/kartoffel er dækket. Lad suppen koge i 30 min, til græskar-kartoflerne er møre.

Blend suppen, tilsæt-smag til med fløde og kog igennem, smag til med salt og peber (evt. karry og chili).

Ekstra: Mens suppen koger skæres parmaskinken i strimler, steg dem på en pande i en smule olivenolie, til de er let gyldne, tag dem af panden og dryp dem af på et stykke køkkenrulle.

Anret suppen på 4 tallerkner, eller i 4 skåle, og kom derefter de sprøde parmaskinke på toppen. Eller kog en pose hvide ris. Anret ”larverne” på toppen af suppen.


Kokketip: Du kan evt. tilsætte lidt kyllingestykker til retten, hvis du ønsker en mere fyldig suppe. P.s. Tilsæt lidt kærlighed og så er lykken gjort.

Scroll to Top

Medarbejder Login

Køkkenchef login

Spar 10% på MADEN ved første bestilling! Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få eksklusive tilbud og lækre opskrifter.

Nyhedsbrev