Simply Cooking Catering – Nemt og bekvemt

Vi sørger for, at du kan nyde din fest med dine gæster, når vi i fællesskab har sammensat en menu med udgangspunkt i dine ønsker og sæsonens råvarer, eller du er blevet fristet af nogle af vores lækre menuer.

Hos Simply Cooking kan du vælge til og fra – vil du have vores kok og tjener med så du ikke selv behøver at stå i køkkenet, eller skal menuen komme anrettet på fade? Når du vælger catering fra os, er du altid sikre hænder.

Alle løsninger kan op- og nedskaleres efter behov, også antallet af gæster. Intet selskab er for stort eller for småt.

 
 

Simply Cookings erfaringer

Med udgangspunkt i Michelinmaden fra Kong Hans Kælder tager vi vores gæster med på en
rejse ind i smagens univers.

Vi har 18 års erfaring med catering, bryllupper og events. Vi kan lave catering til rigtig mange mennesker – vi deltager blandt andet på Arla Food Festival, hvor vi hvert år kører mellem 2000–3000 kuverter. Derudover deltog vi på ungdommens folkemøde 2017, hvor vi producerede lækre sandwiches og salater til ca. 8000 personer. Vi stiller også gerne op med direkte salg ved større kommunale sammenkomster eller festivaler rundt omkring i Danmark. Her tager vi et set-up med i form af telte, grill, food trucks, køleelementer eller hvad der nu skal til for at imødekomme kundens ønsker og behov.

Desuden afholder vi hvert år mange gallafester, blandt andet på vores CIS kantine for omkring 300 ansatte, investorer og forældre. Her får de serveret en lækker 4-retters gourmet menu som er tilpasset deres budget og ønsker.

Vi dækker selvfølgelig også op til mindre arrangementer i vores nye og flotte restaurant beliggende i det centrale København. Her kan man fejre, fødselsdage, jubilæer, herrefrokoster, konfirmationer, julefrokoster m.m. i mere intime omgivelser.

Eksempler på afholdte events

Claus ringede til os og efterspurgte noget anderledes i forhold til hans 50-års fødselsdag. Vi fandt i fællesskab frem til, at det kunne være en sjov idé at gøre det til en klassisk herrefrokost, med alt hvad det måtte indebære. Vi hyrede derfor en af vores erfarne kokke ind til jobbet, som havde en stor kærlighed til det klassiske, danske køkken.

Du kan læse mere om Claus’ 50 års og andre afholdte events her.

 

Menuforslag

Tallerken servering

Forret:
Stegt kammusling med Jordskokkepuré, persilleolie, sprød brødcrouton og caviar

Hovedret:
U.S Roast (okseculotte) med syltet spidskål, knuste kartofler med rygeost og vilde urter, hertil ramsløg serveret med svampesauce

Dessert:
Bærtrifli med hindbærmousse, syltede bær og jernurt

Der serveres hjemmebagt brød til forret og hovedret

Hvad siger kunderne?

Kære Marc.

Jeg kan hurtigt melde tilbage, at vi – og gæsterne – var meget glade for den lækre mad. Både udseende og smag var rigtig god. Og det betyder faktisk noget, hvordan maden bliver præsenteret på fade mm.

Sofie

Kan vi stole på, at du har borde nok?

Vi hjælper gladeligt med opdækning, udlejning af service, duge, borde, stole og blomster og anden pynt. Eller var det noget med en food truck til jeres næste arrangement?

Tak for din besked

Vi vender tilbage hurtigst muligt