image description
print

UGEMENU

Forslag på ugemenu til vores frokostordning

 

Mandag

Dejlig vintergryde med gris,

grønt og ret vilde ris.

 

Salat af belugalinser, feta og frisk persille.

Grillet grøntsager med oliven, sprøde kerner og citrus.

 

Hjemmerørt hønsesalat med ristede svampe.

Leverpostej med surt og godt.

 

Der serveres både friskbagt lyst og mørkt brød til.

Tirsdag

Butter chicken med cremet kokos og ristede peanuts.

Serveres med hjemmelavet naan brød.

 

Cæsarsalat med parmesan, kylling og sprøde croutoner.

Dressingen on the side.

Salat med ristede kikærter, frisk koriander og tomatsalsa.

 

Smilende æg med karry mayo og masser af karse.

Skinke og italiensk salat (som mor lavede den

Onsdag

Bønne cassoulet med masser af friske urter,

tomater og peberfrugt.

Salat af bagte gulerødder med hørfrø og timian.

Kålsalat med granatæble, appelsin og friske blåbær.

Pølse og paté med syltede godter og en krasbørstig aöli.

Der serveres både friskbagt lyst og mørkt brød til.

Torsdag

Fiskedeller med hjemmelavet remo

 og lun kartoffelsalat med løvstikke.

 

Bagte tomater med basilikum, frisk mozzarella og balsamico vinaigrette on the side

Rød quinoa med bagt squash, solsikkekerner og rosmarin.

 

Roastbeef med pickles og ristede løg.

Tunsalat med hytteost og dild.


Torsdags dessert (hjemmebagt kage, panna cotta, frugtsalat med råcreme, nybagt cookies, chokolademousse) 


Der serveres både friskbagt lyst og mørkt brød til.

Fredag

Fredags steg med flødekartofler og ristede svampe.

 

Hjemmelavet hummus med et hint af citron.

Grønsalat med agurk, tomat og croutoner.

Dressing on the side.

 

”kartoffelmad med mayo, purløg og ristede løg.

Slagterens rullepølse med sky

 

Der serveres både friskbagt lyst og mørkt brød til.