Simply New Year 2019
Tlf: 2220 0648
Se menuen herunder
Simply Cooking Nytårsmenu 2019
Forret
Cremet hummerbisque tilsmagt cognac. Serveres med persille olie,
bagt torsk, brændt hvidløg og krydderurter
(ciabatta brød til suppen)
Hovedret
Tournedos af oksemørbrad med pomme anna, brændt gulerod, bagte løg og urtestøv. Serveres med en lækker puré af persillerod samt en kraftig timian glace
Dessert:
Brownie med creme anglaise tilsmagt jamaicansk rom. Hertil karamel, syltet solbær, nøddeknas og skovsyre
295kr.- pr. couv (min. 4)
Tilvalg pr. couv:
- Hjemmelavet kransekage 20kr,-
- Ostetallerken med 3 slags ost, marmelade og brød 45kr,-
- Halv hummer med brunet smør, citron, skalotter og aöli 499kr,-
- Bearnaise mayo 15kr,-
- Hvidvin 150kr,-
- Rødvin 175kr,-
- Dessertvin 175kr,-
- Champagne 250kr,-