Simply Cooking Nytårsmenu 2019

Forret

Cremet hummerbisque tilsmagt cognac. Serveres med persille olie,

 bagt torsk, brændt hvidløg og krydderurter

(ciabatta brød til suppen)

Hovedret

Tournedos af oksemørbrad med pomme anna, brændt gulerod, bagte løg og urtestøv. Serveres med en lækker puré af persillerod samt en kraftig timian glace

Dessert:

Brownie med creme anglaise tilsmagt jamaicansk rom. Hertil karamel, syltet solbær, nøddeknas og skovsyre

295kr.- pr. couv (min. 4)

 
 

Tilvalg pr. couv:

  • Hjemmelavet kransekage 20kr,-
  • Ostetallerken med 3 slags ost, marmelade og brød 45kr,-
  • Halv hummer med brunet smør, citron, skalotter og aöli 499kr,-
  • Bearnaise mayo 15kr,-
  • Hvidvin 150kr,-
  • Rødvin 175kr,-
  • Dessertvin 175kr,-
  • Champagne 250kr,-

Bestilling af nytårsmenu

Slip for alt besværet og bestil din nytårsmenu nu (min. 4 couv)

Tak for din besked

Vi vender tilbage hurtigst muligt