image description

Tilvalg


Ønsker I at give deltagerne en ekstra oplevelse eller lille gave med hjem, så kan Simply Cooking være behjælpelige med det.
Her er nogle af de ting, som vi kan tilbyde vores kunder. Har I andre ønsker eller idéer, så kontakt booking på eller på 7070 7179.

Forklæder
Giv deltagerne et Simply Cooking forklæde med hjem.
Pris per deltager DKK 200,-

Diplomer
Ønsker du, at deltagerne skal modtage et diplom for deltagelse i Simply cooking kokkeskole, kan Simply Cooking tilbyde at opsætte og printe disse for dig.
Pris per deltager DKK 40,-

En kokkebog
Simply Cooking´s direktør Martin Haugaard Zielke har skrevet ”Genialt køkken”, med 100 lækre og sunde opskrifter. Det er muligt at købe bogen til alle deltagerne og få den signeret. Et godt minde om en god aften.
Pris per kogebog DKK 250,-

Præmie for bedste kokkeelev
Ønsker du at forkæle den kokkeelev, der har været bedst, udvælger køkkenchefen en eller flere, der er bedst indenfor de kategorier, som du vælger. Vi tilbyder en lækker champagne eller en billigere spumante til aftenens bedste elev.
Pris  for Champagne DKK 400,-
Pris for Spumante lyserød fra Italien DKK 200,-

Præmie for den skarpeste kniv i skuffen
Ønsker du at præmiere aftenens sjoveste indslag fra en af kokkeskoleeleverne, kan vi tilbyde en lækker professionel kokkekniv, som du kan give til vedkommende.
Pris for en professionel kokkekniv DKK 500,-

Vin
Det er muligt at give alle deltagerne, en flaske god vin som den, de drikker til middagen, som tak for en god aften i køkkenet.
Prisen kan variere, men ligger på ca. DKK 120,- stk.

Avec
Det er muligt at sælge avec til kokkeeleverne på aftenen. Grappa til den Italienske, Marc the bourgogne til den franske, Whiskey eller cognac til begge kokkeskoler.
Pris DKK 40,- pr glas.