image description

  Kokkeskole

 

Brug menuen til venstre, hvis du ønsker at læse om de enkelte kokkeskoler

IMG_0077

Hos Simply Cooking har vi høstet gode erfaringer med kokkeskoler af forskellig art: dansk, nordisk, spansk, italiensk, fransk og sund kokkeskole. Derfor kan Simply Cooking være behjælpelig med alternative emner. Et fantastisk teambuilding arrangement, alternative personaleaftener, polterabender, og lignende. De skræddersyede arrangementer kan for eksempel være alle tiders ramme for, at det sociale klima i virksomheder forbedres og effektiviseres, når medarbejderne ser hinanden i nye sammenhænge uden for det daglige kontormiljø.

 

IMG_0073 (1)

Sådan fungerer det
Ved ankomst får deltagerne en velkomstdrink samt snack indenfor det valgte tema, samtidig med at kokken laver en kort præsentation af god køkkenskik og den menu, der skal laves. Alle deltagere inddeles i hold og står for de forskellige retter. Under forberedelserne vil der blive serveret vin og vand til deltagerne. Når maden er færdig, kan deltagerne sætte sig til bords og nyde den lækre middag.

 

 

BådeIMG_0075 (1) for privatkunder og virksomheder er Simply Cookings kokkeskole en lærerig oplevelse og et indblik i kokkens verden. Vi afholder vores kokkeskoler på KEA Københavns Erhvervsakademi, Guldbergsgade 29E, 2200 København N Se kort. Ring og tal med Simply Cooking, hvis du har ønske om at afholde kokkeskolen et andet sted.

 

NYT KONCEPT!!IMG_0326

Book vores nye kokkeskole koncept kaldet ‘ Den Store bagedyst’ dette kursus tager udgangspunkt i tv programmet af samme navn og går i alt sin enkelthed ud på at lave de bedste kager. Man bliver delt op i forskellige hold med ca. 4-5 deltagere på hvert hold, disse hold bliver så kastet ud i at skulle lave 2 forskellige kager, en mere teknisk konditorkage og en kreativ kage. Kagerne bliver efterfølgende bedømt af 2 dommere, dette kunne være vores kokke, eller repræsentanter fra arrangøren.

 

 

Er du blevet fristet til at blive en bedre kok, så prøv en af vores gode kokkeskoler.

 

Ønsker du en ekstra demission til kokkeskolen, kan Simply Cooking være behjælpelig med at arrangere en vinsmagning før madlavningen, udleverer et forstykke med Simply Cookings logo eller en kogebog til alle deltagerne, lave en konkurrence mv. Mulighederne er mange, og merprisen er lille.

 

Kontakt booking på tlf. 7070 7179 eller på og få et tilbud på en fantastisk kokkeskole aften hos Simply Cooking.