image description

Kogebøger fra Simply Cooking

GENIALT KØKKEN

Så er Martins nye kogebog udkommet
Genialt køkken – 100 uimodståelige opskrifter,
der sætter forbrændingen i vejret.
Af Martin Haugaard Zielke

Med ’Genialt køkken’ ønsker jeg at åbne dine øjne for alle de geniale fødevarer, som du finder i dit nærmeste supermarked, og som du uden problemer kan sammensætte til geniale måltider. Genialt køkken har måltider med saft og kraft, der sætter dine smagsløg i svingninger og din forbrænding på arbejde.
Genialt køkken kan købes hos landets boghandlere samt her på sitet.
Bogens forfatter Martin Haugaard Zielke var fast leverandør/kok  til programmet ”Ha’ det godt” på DR1, og bogen ligger fint i tråd med programmernes filosofi.

Køb bogen her

POWERFOOD

Powerfood – Al frugt og grønt er godt for kroppen, og det samme gælder fisk og fuldkorn – det ved de fleste. Alligevel er der nogle fødevarer, som skiller sig ud ved at være proppet med meget mere af alt det gode: Power Foods. Betegnelsen dækker over alt fra helt almindelige ingredienser som løg, kål og nødder til blåbær, granatæbler, fede fisk og nye spændende frø som quinoa. Fælles for alle powerfood ingredienser er, at der ikke blot er tale om sunde, men også utroligt velsmagende og farvestrålende ingredienser.
Med kokken fra Simply Cooking, Martin Haugaards lækre og nytænkende opskrifter ved hånden er det ingen sag at leve fornuftigt og supersundt døgnet rundt med powerfood. Hvem ville f.eks. ikke gerne starte dagen med en gang yoghurt med syltet solbær, banan og kanelristet havre, hive en sund wrap med laks, spinat og mandelpesto op af tasken til frokost og runde af med sennepspanerede kyllingelår med spidskål og citron?

Køb bogen her