image description

 

Hvad siger kunderne?

 
50 År´s fest 2017
Hej Marc,
Der er bare at sige at jeg havde en kanon aften og nat og jeg smiler stadig over den. Det er ikke mindst takket være jer. Maden fik stor ros og jeg blev flere gange spurgt hvordan det hele var kommet i stand og jeg har anbefalet jer til mange. Lad os se om ikke I får nogle henvendelser om flere fester, hvis I orker. Vi var også imponerede over at I hele tiden var klar med is når vi løb tør eller var til at finde og få flere flasker, skåle, glas osv. Super godt gået.

Så ingen sure miner og vi håber også I ikke synes vi var for trælse. Vi fik hente vores ting mandag morgen og det sidste er jo bare at få ordnet det økonomiske.

Stort TAK!

Hav det godt og mange hilsner
Else

 
Catering 2017
Kære Bolette & Marc
1000 tak for et super flot arrangement. Lækker mad og det hele super organiseret. Det var en fornøjelse at arbejde sammen med jer.
Jeg vender tilbage mht vores grade 12 lunch mandag den 6/11.
God aften.
Mange hilsner Cindie

 
Kokkeskole 2017
Hej Marc
Skulle hilse fra mine kolleger og sige, at det var et super arrangement med kokkeskolen og efterfølgende fest!
Med venlig hilsen/Best regards

 
Catering 2017
Kære Marc
Vil du ikke hilse fra mig og sige tusind tak for lækker mad og fleksibilitet i forhold til vores program med serveringen af den til alle, der medvirkede!
Og det var så dejligt, at I fik vingaver på plads for mig med kort varsel.
Glædelig jul og godt nytår – nu er det jo december, så man kan vel godt skrive det…
Venligst
Irene

 

Julefrokost 2017
Hi Martin
This was a big wow for all of us cannot thank you enough.
Regards from Iceland
Gulli

 

Kokkeskole 2017
Kære Marc
Arrangementet den 25/11 forløb rigtigt fint. Der var stor tilfredshed med maden og lokalerne. Deltagerne mente det ar den bedste mad vi havde for de seneste år, så det var jo fint. Det var en udfordring, at toiletterne ikke var helt færdige, men det gik efter vi fik noget toiletpapir fra SC-personale/baderum og lånte nogle forstykker af kokken, der kunne bruges som håndklæder. Det er hvad der sker, når der bygges om. Alt i alt et fint arrangement.

 

Julefrokost 2017
Kære Marc
Tak for i fredags og for jeres store hjælp!
I levede i den grad op til vores forventninger.
”Vi havde en rigtig god julefrokost hos jer den 8/12-17 og maden var rigtig god og flot præsenteret. I var alle rigtig søde og hjælpsomme og der var ikke en finger at sætte på noget.”

 

Julefrokost 2017
Kæreeste Bolette & crew,
1000 1000 tak for en FANTASTISK julefrokost i fredags. Al maden var så lækker – og hele set up’et super flot og kreativt