image description

Gartneri Toftegaard

3500 m2 drivhuse har siden 1996 været rammen om Gartneri Toftegaards produktion. Det har været en fantastisk oplevelse, at flere kunder hvert år har fundet vej til Toftegaard. Hovedparten af Toftegaards salg sker direkte fra Toftegaards drivhuse, hvor en stor gårdbutik inde i drivhuset er hjertet i Toftegaards produktion. Alle er velkomne til at kigge rundt og nyde mangfoldigheden af planter. Senere på året har Toftegaard smagninger af frugterne, hvor folk virkelig oplever hvor godt og forskelligt f.eks. tomater kan smage.

Gartneriet sår næsten alle kulturene selv. Med et minimum af varme drives planterne frem, hvilket giver kompakte og robuste planter, som er klar til temperaturforholdene i et hobbydrivhus. Det er meget vigtigt for Toftegaard at kunne rådgive deres kunder seriøst. Derfor er afprøvning af alle de sorter, som de sælger, en stor del af deres grund ide.
Læs mere på www.gartneri-toftegaard.dk

 Who’s eating?

Marie Steenberger er ernæringsekspert og specialist i kvinders spisemønstre. Hun er også coach og forfatter til bøgerne Slank dig let og Spis efter din Kvindetype. Marie er kendt fra Aftenshowet på Danmarks Radio, hvor hun har været tilknyttet som ernæringsekspert i 2010. Marie har coachet Simply Cooking ved udvikling af deres opskrifter og kogebøger.
Læs mere på www.whoseating.dk

Kræftens Bekæmpelse

Simply Cooking er blevet erhvervspartner i “Virksomheder mod kræft”. De indbetalte beløb, går direkte til foreningens arbejde med forskning, patientstøtte og forebyggelse mod kræft.
Læs mere på www.cancer.dk