image description

Kantinedrift

Kære Kunde,

Der er forskellige ugemenuer for de forskellige kantiner, derfor skal du trykke på den kantine, du ønsker at se ugemenuen for, og derefter gå på ugemenu.
<——–
Velbekomme.
Mvh Martin, ejer og direktør, Simply Cooking

Kantinedrift er en inspirerende udfordring. Der skal serveres varieret, sund og inspirerende mad hver dag for mange forskellige munde. Der skal være noget for enhver smag på menuen, og det skal tilberedes til fornuftige priser. Simply Cooking har taget denne udfordring op og står i dag for ti kantiner. Her beskæftiger vi i alt 65 medarbejdere, der tilbereder velsmagende mad for flere end 5.500 gæster hver dag.

Vi kalder vores koncept for ”Power food” – mad til et sundere liv. Konceptet er udviklet af Simply Cookings kreative direktør Martin Haugaard Zielke i samarbejde med ernæringsekspert Marie Steenberger. ”Power food” konceptet bygger på seks hovedprincipper – velsmag, kreativitet, fedt er godt, grove og tunge grøntsager, råvarekvalitet og mæthedsfaktor samt tilberedning og nærhed. Når der bliver serveret sund, mættende og varieret mad i kantinen, så bruger medarbejderne ikke en stor mængde energi på at fordøje måltidet efter frokostpausen, derudover føler de sig mætte længere og har ikke brug for usunde vaner sidst på eftermiddagen.

I vores kantiner laver vi mad, der er inspireret fra hele verden. Både det nordiske køkken, det italienske, thailandske, franske, amerikanske køkken, samt mange andre lande kommer i kyndige hænder hos vores dygtige køkkenchefer og kokke. Vi tilfører klassiske retter et tvist af sundhed, men beholder den oprindelige idé bag retterne. Salater og grove grønsager fylder en stor del af vores buffet, hvor sundhed er sat i fokus.

Vores menuer og koncepter kan helt efter kundens ønsker og økonomi inkludere alt fra:

  • Dagens varme ret lavet af årstidens råvarer. Vi servere fisk 1 gang om ugen
  • 6 marinerede og fyldige salater
  • 6 grove grøntsager f.eks. råkost af blomkål, agurk, rødbeder, rodfrugter, spirer mv.
  • 2 grøn salat
  • Diverse sunde toppings til salatbaren som f.eks. kokos, rosiner, mandler, havre mv.
  • 2 forskellige dressinger
  • 3 forskellige slags pålæg med tilbehør – skifter hver dag
  • Dagens vegetarret som f.eks. tærte, wrap, gratin eller suppe
  • Dagens lune ret – varierer hver dag
  • Hel frugt
  • Hjemmebagt rugbrød, grovbrød og lyst brød

I vintersæsonen fra d. 1. november til den 1. februar serverer vi dagens suppe.

Simply Cooking kan stå for temadage, gæstearrangementer samt specialarrangementer fx i forbindelse med receptioner, fødselsdage, personalefester mv.

Simply Cooking har to Nøglehulsmærkede kantiner – CSS og Bistropol. Vi er igang med at kigge på de resterende kantiner.

Ønsker man økologisk kantine drift, er dette ingen hindring for os. Vi kan levere det kunderne ønsker, og Martin går gerne i dialog med kantineudvalg eller personalechefer for at tilrettelægge jeres kantinedrift, så den passer til jeres medarbejdere.

Take away til dem, der arbejder sent, receptionsmad, fødselsdage, mødeforplejning, morgenmad og events er nogle af de forretningsområder, vi de sidste 12 år har stået for hos rigtig mange virksomheder.

Har du fået appetit på at høre mere om, hvad vi kan tilbyde, så kontakt os på eller på 2163 7027.