image description

Simply Cooking ’Lunch’

 

Internationalt og grønt køkken med fokus på kulinarisk velsmag

Vores frokostordning er et velsmagende kulinarisk koncept med appel til alle sanser. Det er god og veltillavet mad med en sund profil, masser af farver og friske krydderurter. Mange virksomheder har ikke selv ressourcer til at dr20160923-120ive en egentlig kantine, og her kommer vores frokost ordning ind i billedet. Vi leverer frisk, varieret og sund mad hver dag til en overkommelig pris. Vores koncept ”Power food” er en række grøntsager, frugt, bær, korn, bønner, kød og fisk, som indeholder ekstra meget af de sunde vitaminer, mineraler, enzymer, antioxidanter og gode fedtstoffer. Vi tilpasser frokostordningen til virksomheden og gør alt for at levere et fristende alternativ til den traditionelle madpakke. Med inspiration fra det danske/nordiske køkken, fra Østen, Italien og Provence sørger vi for, at den lækkert anrettede frokost giver tilfredse medarbejdere omkring bordet.

 

Leveringsbetingelser
Vi leverer frokostordning i hele Storkøbenhavn. Vi er meget fleksible og giver vores frokostkunder mulighed for at framelde, hvis nogen er ude af huset. Det skal dog ske senest to hverdage forinden. Min. leverance er 10 kuverter hver dag.

 

Priser på vores frokostordning
8-25 kuverter: Fra 54,00 kroner pr. kuvert
26-79 kuverter: Fra 52,00 kroner pr. kuvert
80+: Efter nærmere aftale

 

Transport
Levering: Pris aftales individuelt
Priserne er eks. moms.

 

Standard frokostordning menu
Dagens ret (fisk en dag om ugen)
En marineret fyldig salat
En kokkesalat (grøn salat med fyld, uden dressing)
Dagens dressing
Pålægsfad med 2 slags pålæg
Rugbrød og lystbrød
Kage hver torsdag

20160923-115

Tilvalg:
Ost 15 kr. pr. person pr. dag

 

 

 

Kontakt os for en gratis prøvefrokost
Er I trætte af jeres nuværende frokostordning? Vil I gerne starte en ordning op? Kontakt os for en gratis prøvefrokost til 4 kuverter. I kan også vælge at få en uforpligtende prøveuge til prøvepris på 48 kr. kuvert eks. moms og kørsel. alle Priserne er eks. moms.

Kontakt salg på tlf. 2688 4609 eller på og få et tilbud.