Menuforslag - Sensommer/efterår

Tallerken servering

Forretter:
Koldrøget laks & cremet rygeost med grillet agurk, rugbrød & karse
(99,-)

Grillet asparges & Håndpillet rejer med citroncreme, fennikel & dild
(99,-)

Vegansk forret: Grillet asparges, fennikel, olivenolie, citron og karse
(89,-)

Alle forretter serveres med vores hjemmebagte brød og rørte smør

Hovedretter:
Kyllingebryst med kørvel, citron, cremet calvadossauce, gulerødder og spinat
(225,-)

Kalvefilet & sherry sauce med grillet løg og spæde gulerødder
(255,-)

Stegt Lammeculotte & ramsløgspesto med smørglaseret efterårsgrønt og spidskål
(255,-)

Vegansk hovedet: Stegt tempeh, ramsløgspesto, glaseret efterårsgrønt og spidskål
(175,-)

Alle hovedretter serveres med knuste kartofler, brunet smør og hvidløg

Desserter:
Rabarber med Hvid chokolade, kompot, mousse og havre- nøddecrumble
(75,-)

Gateau marcel med bærkompot
(75,-)

Vegansk dessert: Rabarber & Vanilje
(75,-)

Man skal min. sammensætte en 2-retters menu

Hvad siger kunderne?

Kære Marc.

Jeg kan hurtigt melde tilbage, at vi – og gæsterne – var meget glade for den lækre mad. Både udseende og smag var rigtig god. Og det betyder faktisk noget, hvordan maden bliver præsenteret på fade mm.

Sofie

Kan vi stole på, at du har borde nok?

Skal vi stå for maden til dit næste event, så du slipper for det helt store postyr i køkkenet? Vi sørger for restaurant kvalitet på din private adresse.

Tak for din besked

Vi vender tilbage hurtigst muligt

Simply Cooking Catering

– Nemt og bekvemt

Vi sørger for at du kan nyde din fest med dine gæster, uden at skulle stå i køkkenet hele aftenen. Vi sammensætter en lækker menu i fællesskab med dig, hvor vi tager udgangspunkt i dine ønsker og behov. Menuen bliver naturligvis altid fastlagt ud fra sæsonens bedste råvarer.

Hvis ikke du har de store ønsker til menuen, er du måske blevet fristet af nogle af vores eksisterende lækre menuer. Læs mere om disse på vores hjemmeside: simplycooking.dk/catering-og-events/

Det hele er meget simpelt og lige til at gå til. Du kan booke en af vores dygtige kokke til at komme og slutanrette, hjemme hos dig selv, eller i et selskabslokale.

Når du vælger catering fra os, er du altid i sikre hænder.

Alle løsninger kan op- og nedskaleres efter behov, også antallet af gæster. Intet selskab er for stort eller for småt.

 
 

Simply Cookings erfaringer

Med udgangspunkt i Michelin maden fra Kong Hans Kælder tager vi vores gæster med på en rejse ind i smagens univers.

Vi har mere end 23 års erfaring med catering, bryllupper, konfirmationer, receptioner og andre private events. Vi kan lave catering til rigtig mange mennesker – vi deltager blandt andet hvert år på Ungdommens Folkemøde og Skills Denmark, hvor vi producerer mad til ca. 10.000 personer. Vi stiller også gerne op med direkte salg ved større kommunale sammenkomster eller festivaler rundt omkring i Danmark. Her tager vi et set-up med i form af telte, grill, food trucks, køleelementer eller hvad der nu skal til for at imødekomme kundens ønsker og behov.

Desuden afholder vi hvert år mange gallafester, større receptioner, jubilæumsfester og andre større firmaarrangementer med op til 3000 deltagere.

Vi dækker selvfølgelig også op til mindre arrangementer på vores lokationer, beliggende rundt omkring i det centrale København. Her kan man fejre, fødselsdage, jubilæer, herrefrokoster, konfirmationer, julefrokoster m.m. i mere intime omgivelser. Alternativt kan man få bragt madoplevelsen hjem til ens private adresse.

Eksempler på afholdte events

Claus ringede til os og efterspurgte noget anderledes i forhold til hans 50-års fødselsdag. Vi fandt i fællesskab frem til, at det kunne være en sjov idé at gøre det til en klassisk herrefrokost, med alt hvad det måtte indebære. Vi hyrede derfor en af vores erfarne kokke ind til jobbet, som havde en stor kærlighed til det klassiske, danske køkken.

Du kan læse mere om Claus’ 50 års og andre afholdte events her.