image description

Catering

Skal du fejre en begivenhed, fødselsdag, barnedåb, konfirmation, diner transportable eller en større festmiddag, er vi altid klar med lækker inspirerende mad.
Vores catering kan leverer mad af meget høj kvalitet til alle arrangementer i samarbejde med dig. Det er dig, der samler menuen/retten til sidst, mens vi har gjort det hele klar. Meget simpelt og lige til at gå til, med forklaringer på alt, eller du kan booke en af vores dygtige kokke til at slut anrette maden hjemme, eller i et selskabslokale.
Vi kan lave catering til rigtig mange mennesker, helt op til 2.500 kuverter. Køkkenet er klassisk og innovativt, og vores menuer er altid tilberedt af årstidens friske råvarer. Har I brug for tema catering er dette heller intet problem, vi tilretter menuen til for eksempel Western, dansk bonde mad eller andre temaer.
Har du brug for ekstra hænder, kan vi stille vores dygtige kokke og tjenere til rådighed. De ved, at Simply Cookings motto er: ”Festen bliver kun en succes, hvis alt serveres med et smil”. Vi kan desuden stå for opdækning, udlejning af service, duge, borde, stole og blomster og anden pynt.
Vi håber, at du er blevet inspireret til at indhente et uforpligtende tilbud fra os på catering til din/jeres fest.
Du kan se vores menuer her
Kontakt booking på 2688 4609 eller på og få et tilbud fra Simply Cooking.