image description

Simply Catering

Skal du fejre en begivenhed, fødselsdag, barnedåb, konfirmation, diner transportable eller en større festmiddag, er vi altid klar med lækker inspirerende mad.

Vores catering kan levere mad af meget høj kvalitet til alle arrangementer i samarbejIMG_1227de med dig. Det er dig, der samler menuen/retten til sidst, mens vi har gjort det hele klar. Meget simpelt og lige til at gå til med forklaringer på alt, eller du kan booke en af vores dygtige kokke til at slut anrette maden hjemme eller i et selskabslokale.

Vi har 17 års erfaring på området og kan lave catering til rigtig mange mennesker – vi deltager blandt andet på Arla food festival hvor vi hvert år kører mellem 2000–3000 kuverter. Derudover deltog vi i år på ungdommens folkemøde 2017 hvor vi producerede lækre sandwich og salater til ca. 3000 personer. Vi stiller også gerne op med direkte salg ved større kommunale sammenkomster eller festivaler rundt omkring på Sjælland. Her tager vi et setup med i form af telte, grille, foodtrucks, køleelementer eller hvad der nu skal til for at imødekomme kundens ønsker og behov.

Du kan se forslag til Simply Cookings forskellige menuer her:

Julemenu

Nytårsmenu

Konfirmationsmenu

DHL menu

Sommermenu

Selskabsmener

Selskabsbuffeter

Har du brug for ekstra hænder, kan vi stille vores dygtige kokke og tjenere til rådighed. De ved, at Simply Cookings motto er: ”Festen bliver kun en succes, hvis alt serveres med et smil”. Vi kan desuden stå for opdækning, udlejning af service, duge, borde, stole og blomster og anden pynt.

Vi håber, at du er blevet inspireret til at indhente et uforpligtende tilbud fra os på catering til din/jeres fest.

Kontakt booking på 2688 4609 eller på og få et tilbud fra Simply Cooking.